Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:16

30
خرداد
پيراشكي‌سيب‌زميني و گشنيز

پيراشكي‌سيب‌زميني و گشنيز

مايه خمير، آب ولرم و شكر را در كاسة كوچكي بريزيد، رويش را بپوشانيد و 10 دقيقه كنار بگذاريد تا مايه خمير فعال شود. آن‌گاه آرد، نمك و مايه خمير عمل آمده را در ظرف مناسبي بريزيد و آب گرم را كم كم بيفزائيد و مخلوط كنيد .

مريم اميري : 

مواد لازم براي 8 عدد

 

پودر مايه خمير............... 2 قاشق چايخوري

 آب ولرم .............60 ميلي ليتر (يك چهارم پيمانه)

 شكر............. 1 قاشق چايخوري

 آرد ...........250 گرم

 نمك ............1 قاشق چايخوري

 آب گرم ...............60 ميلي ليتر (يك چهارم پيمانه)

 تخم مرغ همزده براي روي خمير................. 1 عدد

 

بیشتر بخوانید:

فوت وفن خوشمزه تر شدن دلمه

 

 مواد لازم مياني

 روغن زيتون................. به ميزان لازم

 پياز ريز خرد كرده.............. 1 عدد متوسط

 فلفل دلمه‌اي خرد كرده ..............1 عدد كوچك

 سيب زميني پخته و خرد كرده.............. 3 عدد متوسط

 نمك و فلفل............... به ميزان لازم

 زيرة آسياب كرده.................. 1 قاشق چايخوري

 گشنيز خرد كرده.............. 30 گرم

 

بیشتر بخوانید:

بورقی غذای سنتی ترکیه‌ای +طرز تهیه

 

 روش‌تهیه

 مايه خمير، آب ولرم و شكر را در كاسة كوچكي بريزيد، رويش را بپوشانيد و 10 دقيقه كنار بگذاريد تا مايه خمير فعال شود. آن‌گاه آرد، نمك و مايه خمير عمل آمده را در ظرف مناسبي بريزيد و آب گرم را كم كم بيفزائيد و مخلوط كنيد تا خمير نرم و مناسبي به‌دست آيد. سپس خمير را در كاسة چربكرده بگذاريد، رويش را بپوشانيد و حدود 1 ساعت در جاي گرم نگه داريد تا حجمش دو برابر شود. حالا هواي درون خمير را با فشار دستتان بگيريد، قدري آن را ورز دهيد و خمير را به 8 قسمت مساوي تقسيم كنيد. اكنون هر قسمت را به شكل توپ درآوريد و با وردنه به شكل دايره‌هاي نازك باز كنيد. اينك روي هر دايره، قدري از مواد مياني بگذاريد و خمير را به شكل سيگارت بپيچيد. حالا دو سر سيگارت را به هم بچسبانيد تا به شكل حلقه درآيد. آن‌گاه حلقه‌هاي خمير را در سيني چربكردة شيريني پزي بچينيد و رويشان تخم مرغ بماليد. سپس سيني را در فر گرم كرده با دماي 180 درجة سانتيگراد، قرار دهيد و پيراشكي را به مدت تقريبي 20 دقيقه، بپزيد . در صورت دلخواه مي‌توانيد پيراشكي را با سس پستو ميل كنيد. 

 

روش تهية مواد مياني

 روغن را در تابة مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم گرم كنيد. پياز را بيفزائيد و تفت دهيد. حالا فلفل دلمه‌اي را بيفزائيد و تفت دهيد. سپس سيب زميني، نمك، ادويه و زيره را بيفزائيد و مخلوط كنيد. تابه را از روي حرارت برداريد و گشنيز را بيفزائيد و مخلوط كنيد. صبر كنيد تا مواد مياني خنك شود.

 

 یادآوری

 براي تهية سس پستو؛ يك و يك دوم پيمانه گشنيز، يك پيمانه پيازچة خرد كرده، آب يك عدد ليمو و 30 گرم پنير چدار رنده كرده و قدري نمك را در دستگاه غذاساز بريزيد و پوره كنيد تا سس يكدستي حاصل شود.

 

منبع : شور و شیرین

 

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، پیراشکی تعداد بازديد: 484 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز