فاطمه درويش:
مواد لازم براي 4 نفر
فيلهي ماهي سفيد.................. 500 گرم
كدوي حلقهاي خرد كرده...............12 عدد كوچك
گوجهفرنگي مينياتوري ............... 12 عدد
قارچ............... 12 عدد كوچك
مواد لازم براي سس مرينيد
سويا سس............... 2 قاشق سوپخوري
عسل.............. 1 قاشق سوپخوري
سير له كرده.............. 1 حبه
آبليمو............ 1 قاشق سوپخوري
روشتهیه
ماهي را به مكعبهاي 2 سانتيمتري ببريد و در سس بخوابانيد. رويش را بپوشانيد و يك شب در يخچال نگه داريد. آنگاه ماهي را از سس درآوريد و سس را نگه داريد. سپس كدو را بخارپز كنيد تا اندكي نرم شود. حالا ماهي، كدو، گوجهفرنگي و قارچ را به 12 سيخ چوبي بكشيد و روي صفحهي چربكردهي گريل يا توري چربكردهي كبابپز، كباب كنيد. در اين ميان گاهي روي كباب از باقيماندهي سس بماليد. اكنون كباب ماهي را با برنج يا سالاد ميل كنيد.
بیشتربخوانید:
جوجه کباب هاوایی + طرز تهیه
یادآوری
مرينيد (Marinade) به مخلوطي گفته ميشود كه براي خوابانيدن انواع گوشت فراهم ميگردد.
نكات خواندنی
ماهي سفيد به طول حدود 50 سانتيمتر، با فلس نسبتاً درشت به رنگ نقرهاي روشن و سربي تيره و دم دوفاق. گوشت اين ماهي سفيد و لطيف است. در گذشته ماهي سفيد فقط به صورت دودي به تهران و شهرستانها ميرسيده است. جنس نر ماهي سفيد كه كمي كشيدهتر است مرغوبتر شناخته ميشود.