فاطمه درويش:
مواد لازم براي 4 نفر
فيلهي ماهي شوريده ................... 600 گرم
ليموترش............... 1 عدد
گوجهفرنگي مينياتوري................ 600 گرم
كامكوات چهار قاچ كرده............ 200 گرم
سير ريز خرد كرده ..............2 حبه
جعفري ريز خرد كرده................ نصف يك دستهي كوچك
روغن زيتون.................60 ميليليتر (يكچهارم پيمانه)
نمك و فلفل ............به ميزان لازم
كاهوي خرد كرده............... 2 پيمانه
بیشتربخوانید:
کباب ماهی اوزون برون
روش تهیه
هشت سيخ چوبي را در آب بخيسانيد تا هنگامي كه روي آتش قرار ميگيرند، نسوزند! ماهي را بشوئيد و با هولهي كاغذي آشپزخانه خشك كنيد. آنگاه آن را مكعبي خرد كنيد و كنار بگذاريد. سپس پوست ليمو را رنده كنيد و آبش را بگيريد و نگه داريد. حالا ماهي، گوجهفرنگي و كامكوات را بهطور يك در ميان، به سيخ بكشيد. پوست ليمو، سير، جعفري و 4 قاشق سوپخوري از روغن زيتون را در كاسهي مناسبي بريزيد و به مدت تقريبي 2 ساعت، ماهي را در اين مخلوط نگه داريد. اكنون روي ماهي نمك و فلفل بپاشيد و روي منقل يا كبابپز برشته كنيد. اينك كاهو را در ظرف مناسب پذيرائي بريزيد. آبليمو و باقيماندهي روغن زيتون را روي كاهو بريزيد و اندكي نمك و فلفل بپاشيد، آنگاه كباب ماهي را كنارش بگذاريد و ميل كنيد.