Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 19:02

10
دی
کباب ماهی اوزون برون

کباب ماهی اوزون برون

ماهی را به قطعات نسبتا درشت خرد کنید. آن‌گاه ماهی، آب پیاز، فلفل دلمه‌ای، آبلیمو، نمک، فلفل و زعفران را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. حالا روی ظرف را با سلفون بپوشانید و 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا ماهی مزه‌دار شود.

تحریریه زندگی آنلاین -  گروه آشپزی :

 

مواد لازم برای 4 نفر

ماهی اوزون برون بدون پوست و غضروف ................600 گرم

آب پیاز............3 قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌ای خرد کرده..............یک عدد کوچک

آبلیموی تازه.................2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل................ به میزان لازم

زعفران حلکرده................2 قاشق سوپخوری

حلقه‌های آناناس گریل کرده................2 عدد

فلفل چیلی برای تزئین...............2 عدد

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه شنیسل ماهی قزل آلا

 

روش تهیه

ماهی را به قطعات نسبتا درشت خرد کنید. آن‌گاه ماهی، آب پیاز، فلفل دلمه‌ای، آبلیمو، نمک، فلفل و زعفران را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. حالا روی ظرف را با سلفون بپوشانید و 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا ماهی مزه‌دار شود. سپس ماهی را به سیخ بکشید و کباب کنید. اینک در ظرف مناسبی آناناس‌های گریل کرده و کباب‌ماهی را قرار دهید و با فلفل چیلی آن را بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، مزه دار کردن ماهی، کباب ماهی اوزون برون، طرزتهیه تعداد بازديد: 265 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز