انسيه حافظي :
مواد لازم براي 4- 6 نفر
برنج ................3 پيمانه
روغن زيتون ................100 ميليليتر
تره فرنگي خردكرده.............. 3 ساقه
سير له كرده ..............2 حبه
رب گوجهفرنگي................. 2 قاشق سوپخوري
پودر زنجفيل...............1 قاشق چايخوري
پودر جوز هندي............. يكدوم قاشق چايخوري
نمك و فلفل............... به ميزان لازم
مرغ پخته و خردكرده............... 200 گرم
ميگوي پخته.............200 گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه پلو بریانی هرمزگان
روشتهیه
ابتدا برنج را مانند كته بپزيد. آنگاه در تابه مناسبي نيمي از روغن زيتون را بريزيد، ترهفرنگي و سير را بيفزائيد و تفت دهيد. حالا رب گوجهفرنگي، پودرزنجفيل، جوز هندي، نمك و فلفل را نيز بيفزائيد و يك دقيقه ديگر، تفت دهيد. سپس مرغ و ميگو را بيفزائيد و مخلوط كنيد. اكنون وسط كته، حفرهاي ايجاد كنيد، مايه فراهم كرده را در آن بريزيد و با كته رويش را بپوشانيد. اينك باقيمانده روغن زيتون را روي پلو بدهيد و به مدت 30 دقيقه آن را دم كنيد.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه دیپ داغ کوکتل میگو
یادآوری
ميتوانيد به جاي ترهفرنگي از 6 ساقه پيازچه خردكرده استفاده كنيد.
ميتوانيد پلو را به صورت قالبي تهيه كنيد و از مخلوط مرغ و ميگو وسط آن قرار دهيد.
خواص میگو
یکی از خواص میگو این است که این خوراکی جزو غذاهای کم کالری است. یک میگوی متوسط حدود ۷ کالری دارد، یعنی ۱۲ عدد از آن کمتر از ۸۵ کالری دارد؛ تقریبا ۱۵ کالری کمتر از یک سینهی مرغ ۸۵ گرمی.