Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 17:56

21
دی
طرز تهیه دیپ داغ کوکتل میگو

طرز تهیه دیپ داغ کوکتل میگو

در گزارش زیر طرز تهیه دیپ داغ کوکتل میگو را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش شکمو، درگزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه دیپ داغ کوکتل میگو آشنا کنیم.

مواد لازم:

۵۰۰ گرم.................. پنیر خامه‌ای کم چرب

۱ فنجان................. خامه ترش کم چرب

۱/۲ فنجان.................. مایونز کم چرب

۱ فنجان.................. سس کوکتل

۲ فنجان..................... پنیر موتزارلا خرد شده

۲ فنجان.................... میگو بدون دم، پوست کنده و کامل پخته شده

۳/۴ فنجان................. پیازچه خرد شده


 

طرز تهیه:

فر را از قبل با حرارته ۳۵۰F گرم می‌کنیم.

پنیر خامه ای، خامه ترش، مایونز، و موتزارلا را در مخلوط کن یا غذا ساز کاملا با هم مخلوط میکنیم.

مواد را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم و سس کوکتل و پیاز چه را اضافه میکنیم و هم می‌زنیم.

سپس میگو را اضافه کرده و مواد را در ظرف مخصوص فر ریخته در صورت دلخواه روی مواد را کمی پنیر رنده شده بریزید. ۱۵-۲۰ دقیقه یا تا زمانی که به طور کامل روی مواد طلایی شود درون فر قرار میدهیم.

این ترکیب را با چیپس، نان پیتا، سوخاری و یا هر چیز دیگری که دوست دارید میل کنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی تعداد بازديد: 354 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز