به گزارش بیتوته، امروز قصد داریم طرز تهیه شیشلیک ایتالیایی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
راسته شیشلیکی............. چهار عدد
آردسفید........... دو پیمانه
تخممرغ .............. دو عدد
آرد سوخاری ...........یک پیمانه
پنیر پارمزان............ یک پیمانه
پنیر موتزارلا............... به میزان لازم
روغن زیتون.............. به میزان لازم
نمک، فلفل و زعفران.................. به میزان لازم
بیشتربخوانید:
گمج کباب + دستور تهیه
طرز تهیه:
گوشتها را در روغن زیتون، نمک، فلفل و کمی زعفران به مدت دو ساعت در یخچال میخوابانیم تا آماده شوند. سپس پنیرپارمزان و آرد سوخاری را با هم مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل به آن اضافه میکنیم و آنها را کنار میگذاریم. بعد از آماده شدن گوشت ها را در آرد سفید میغلتانیم سپس آنها را در تخممرغ زده شده ریخته و مخلوط میکنیم، در مرحله آخر آنها را در آرد سوخاری و پنیر مخلوط شده میگذاریم، سپس آنها را در روغن گذاشته و هر طرف آن را به مدت سه دقیقه میپزیم آنگاه آنها را روی سینی استیل گذاشته و روی هر کدام یک قطعه پنیر موتزارلا گذاشته و در فر داغشده به مدت ده دقیقه قرار میدهیم و در پایان آنها را روی بشقاب گذاشته و سرو میکنیم.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه رولت کباب خوشمزه و مجلسی به ۳ روش مختلف