Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 شهریور 1404 - 07:14

18
خرداد
بریانی

بریانی

گوشت را همراه با پیاز، نمک، زردچوبه و به میزان کافی آب، در قابلمة مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا گوشت نیم‌پز شود. آن‌گاه گوشت را از آبش جدا کنید و آن را چرخ نمائید. سپس نعنا را بیفزائید و دوباره گوشت را چرخ کنید. حالا گوشت

اعظم گلزارمنش:

 

مواد لازم برای 6 نفر

گوشت سردست و دندة خرد کرده  ................. یک کیلو و دویست گرم

پیاز................. 1 عدد درشت

نمک، فلفل و زردچوبه ...............به میزان لازم

برگ نعنای تازه................. 50 گرم

دارچین............... به میزان لازم

زعفران حلکرده .................2 قاشق سوپخوری

خلال بادام ..............برای تزئین به میزان لازم

 

روش تهیه

گوشت را همراه با پیاز، نمک، زردچوبه و به میزان کافی آب، در قابلمة مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا گوشت نیم‌پز شود. آن‌گاه گوشت را از آبش جدا کنید و آن را چرخ نمائید. سپس نعنا را بیفزائید و دوباره گوشت را چرخ کنید. حالا گوشت را در ظرف مناسبی بریزید و یک دوم پیمانه از آب گوشت، فلفل، دارچین و زعفران را به آن بیفزائید و خوب مخلوط کنید. اینک کفگیر مخصوص بریانی را با روغن چرب سازید و قدری دارچین بپاشید. حالا هربار به اندازة نارنگی از مایة بریانی بردارید و در قالب بگذارید و بفشارید. سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا بریانی برشته شود. اکنون بریانی را روی نان برگردانید و با خلال بادام بیارائید.

 

یادآوری

چنانچه کفگیر بریانی در دسترستان نبود، می‌توانید از تابة کوچکی استفاده کنید.

تعداد بازديد: 120 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز