Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 03:08

13
خرداد
گراتن عربیتا

گراتن عربیتا

قدری روغن زیتون کف تابة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. سیر و فلفل چیلی را اندکی تفت دهید. آن‌گاه گوجه‌فرنگی را بیفزائید و نمک را اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملا آب گوجه گرفته شود. حالا در این فاصله پاستا را بپزید و در صافی بریزید.

 کیان رنجبر:

 

مواد لازم

روغن زیتون.....................به میزان لازم

سیر له کرده............. 1 عدد

فلفل چیلی خشک خرد کرده.................. 2 عدد

گوجه‌ خرد کرده ...............400 گرم

نمک.............. به میزان لازم

پاستا پنه................ 500 گرم

جعفری ریز خرد کرده................  1 شاخه

مخلوط پودر سیر و پودر پیاز  ................یک‌‌دوم قاشق چایخوری

زردة تخم‌مرغ............... 1 عدد

سس سفید.................  100 گرم

سس بشامل.............  200 گرم

پنیر موزارلا رنده کرده............ 250 گرم

 

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه گراتن کینوآ با پنیر پارمسان

 

روش‌تهیه

قدری روغن زیتون کف تابة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. سیر و فلفل چیلی را اندکی تفت دهید. آن‌گاه گوجه‌فرنگی را بیفزائید و نمک را اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملا آب گوجه گرفته شود. حالا در این فاصله پاستا را بپزید و در صافی بریزید. سپس جعفری، پودر سیر، پیاز و پاستا را به سس افزوده و پس از مخلوط کردن از روی حرارت بردارید و با زرده تخم‌مرغ کاملا مخلوط کنید. اینک اندکی سس سفید، کف ظرف مناسبی بریزید و نیمی از پاستا را اضافه کنید. سپس مقداری سس بشامل و پنیر بریزید و این کار را یکبار دیگر تکرار کنید. حالا گراتن را با دمای 200 درجة سانتیگراد در فر گرم کرده؛ به مدت 8-10دقیقه در طبقه وسط فر بپزید تا سطح آن طلایی شود.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، گراتن تعداد بازديد: 264 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز