کیان رنجبر:
مواد لازم
روغن زیتون.....................به میزان لازم
سیر له کرده............. 1 عدد
فلفل چیلی خشک خرد کرده.................. 2 عدد
گوجه خرد کرده ...............400 گرم
نمک.............. به میزان لازم
پاستا پنه................ 500 گرم
جعفری ریز خرد کرده................ 1 شاخه
مخلوط پودر سیر و پودر پیاز ................یکدوم قاشق چایخوری
زردة تخممرغ............... 1 عدد
سس سفید................. 100 گرم
سس بشامل............. 200 گرم
پنیر موزارلا رنده کرده............ 250 گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه گراتن کینوآ با پنیر پارمسان
روشتهیه
قدری روغن زیتون کف تابة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. سیر و فلفل چیلی را اندکی تفت دهید. آنگاه گوجهفرنگی را بیفزائید و نمک را اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملا آب گوجه گرفته شود. حالا در این فاصله پاستا را بپزید و در صافی بریزید. سپس جعفری، پودر سیر، پیاز و پاستا را به سس افزوده و پس از مخلوط کردن از روی حرارت بردارید و با زرده تخممرغ کاملا مخلوط کنید. اینک اندکی سس سفید، کف ظرف مناسبی بریزید و نیمی از پاستا را اضافه کنید. سپس مقداری سس بشامل و پنیر بریزید و این کار را یکبار دیگر تکرار کنید. حالا گراتن را با دمای 200 درجة سانتیگراد در فر گرم کرده؛ به مدت 8-10دقیقه در طبقه وسط فر بپزید تا سطح آن طلایی شود.