Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 16:37

16
آبان
طرز تهیه گراتن کینوآ با پنیر پارمسان

طرز تهیه گراتن کینوآ با پنیر پارمسان

در این مطلب دستورالعمل تهیه گراتن کینوآ با پنیر پارمسان آموزش داده شده است.

 شاید درباره گیاه کینوآ شنیده باشید. کینوآ نوعی دانه گیاهی است که به عنوان منبع غنی فیبر و پروتئین شناخته می‌شود، به همین در میان گیاهخواران و ورزشکاران بسیار پر طرفدار است.

جالب است بدانید که برخلاف ظاهر آن، کینوآ غلات محسوب نمی‌شود و به خانواده اسفناج شباهت دارد. کینوآ خام شامل ۱۳% آب، ۶۴% کربوهیدرات، ۱۴% پروتئین، فیبر خوراکی، ویتامین‌های B و املاح معدنی است.

گراتن کینوآ با گل کلم، سوسیس مرغ و گوجه فرنگی یک خوراک بدون گلوتن سالم پر از سبزیجات و یک لایه کینوآ با پنیر پارمسان روی آن است.

 

بیشتربخوانید:

گراتن بادمجان با سیب زمینی +طرز تهیه

 

مواد لازم برای تهیه گراتن کینوآ

گل کلم (خرد شده)............. یک عدد بزرگ

گوجه فرنگی (ورقه‌ای خرد شده)............... شش عدد

سوسیس مرغ (مکعبی خرد شده)............ ۳۵۰ گرم

سیر (له شده) ............پنج حبه

ریحان (خرد شده).............. یک‌چهارم فنجان

نمک............ یک قاشق غذاخوری

فلفل سیاه ...............یک قاشق غذاخوری


 بیشتربخوانید:

 
 
 

مواد لازم برای روی خوراک

کینوآ............ یک فنجان

آب............. یک‌ونیم فنجان

روغن زیتون ..............سه قاشق غذاخوری

جعفری.............. یک‌چهارم فنجان (خرد شده)

نمک و فلفل............... به مقدار لازم

پنیر پارمسان ...................... به مقدار لازم

منبع: کتاب کاله

برچسب ها: گیاهخواری، غذای گیاهی، کینوا، پنیر پارمسان، خواص کینوا، گراتن کینوا تعداد بازديد: 266 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز