Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:10

6
خرداد
طرز تهیه پنه پستو با میگو و نخودفرنگی

طرز تهیه پنه پستو با میگو و نخودفرنگی

در گزارش زیر طرز تهیه پنه پستو با میگو و نخودفرنگی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش غذاپز،  پاستا پنه با سس پستو یه غذای ساده و سریع ایتالیاییه. اگه جزء اون دسته آدم‌هایی هستید که معمولا وقت زیادی ندارید، این غذا می‌تونه از مورد علاقه‌های شما بشه. چون سریع حاظر می‌شه و در عین حال یه وعدۀ کامل و مقویه. پاستا پنه با سس پستو می‌تونه با ترکیب‌های متفاوت دیگه هم درست بشه. مثلا می‌شه به جای میگو از مرغ استفاده کرد یا اصلا نخود فرنگی نریخت و ….

مواد لازم

 ۴۰۰ گرم.............. پاستا پنه

۴۵۰ گرم................ میگو (تمیز شده)

۱ فنجان................. نخود فرنگی

۲ فنجان................. بیبی اسفناج (تازه)

۱ فنجان................. ریحان (تازه)

۱/۳ و ۱ قاشق غذاخوری فنجان................. روغن زیتون بکر

۱/۴ فنجان............... پنیر پارمسان (رنده شده)

۱/۴ فنجان............. دانه کاج یا بادام

۱ حبه................ سیر

به میزان لازم.............. نمک

به میزان لازم................ فلفل سیاه

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه پاستا چیکن فاهیتا؛ خامه‌ای و خوشمزه

 

 


دستور تهیه

توی قابلمه آب و کمی نمک بریزید و بذارید به جوش بیاد. طبق دستورالعمل روی پاکت، پاستا رو بجوشونید و بعد آبکش کنید.

حالا نوبت به آماده کردن سس پستو رسیده. اسفناج، ریحان و ۱/۳ فنجان روغن زیتون رو بریزید توی مخلوط کن و خوب مخلوط کنید. بعد پنیر پارمزان، دانه کاج یا بادام و سیر رو اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید. دوباره مخلوط کنید تا مواد حالت سس به خودشون بگیرن.

توی ماهیتابه یک قاشق باقی مونده از روغن زیتون رو بریزید و میگو‌ها رو توش تفت بدید تا رنگشون تغییر کنه و بپزه.

حالا پاستا، سس پستو و نخود فرنگی رو اضافه کنید. حدود یک چهارم لیوان آب بریزید و خوب با هم مخلوطشون کنید.

در آخر روش پنیر پارمزان رنده کرده و سرو کنید. نوش جان!

نکات مهم

یکی از نکات مهم جوشوندن پاستا، اسپاگتی و ماکارونی اینه که هیچوقت برای جوشوندن بهش روغن اضافه نکنید. این کار باعث می‌شه بعد، سس پاستا یا اسپاگتی به خوردش نره و از روش لیز بخوره. به جاش برای جلوگیری از به هم چسبیدن پاستا هنگام جوشیدن، چند لحظۀ اول همش بزنید؛ اینطوری به هم نمی‌چسبن.

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه سالاد پاستا سزار

 

 

برچسب ها: پاستا، سس پستو تعداد بازديد: 350 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز