به گزارش غذاپز، پاستا پنه با سس پستو یه غذای ساده و سریع ایتالیاییه. اگه جزء اون دسته آدمهایی هستید که معمولا وقت زیادی ندارید، این غذا میتونه از مورد علاقههای شما بشه. چون سریع حاظر میشه و در عین حال یه وعدۀ کامل و مقویه. پاستا پنه با سس پستو میتونه با ترکیبهای متفاوت دیگه هم درست بشه. مثلا میشه به جای میگو از مرغ استفاده کرد یا اصلا نخود فرنگی نریخت و ….
مواد لازم
۴۰۰ گرم.............. پاستا پنه
۴۵۰ گرم................ میگو (تمیز شده)
۱ فنجان................. نخود فرنگی
۲ فنجان................. بیبی اسفناج (تازه)
۱ فنجان................. ریحان (تازه)
۱/۳ و ۱ قاشق غذاخوری فنجان................. روغن زیتون بکر
۱/۴ فنجان............... پنیر پارمسان (رنده شده)
۱/۴ فنجان............. دانه کاج یا بادام
۱ حبه................ سیر
به میزان لازم.............. نمک
به میزان لازم................ فلفل سیاه
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه پاستا چیکن فاهیتا؛ خامهای و خوشمزه
دستور تهیه
توی قابلمه آب و کمی نمک بریزید و بذارید به جوش بیاد. طبق دستورالعمل روی پاکت، پاستا رو بجوشونید و بعد آبکش کنید.
حالا نوبت به آماده کردن سس پستو رسیده. اسفناج، ریحان و ۱/۳ فنجان روغن زیتون رو بریزید توی مخلوط کن و خوب مخلوط کنید. بعد پنیر پارمزان، دانه کاج یا بادام و سیر رو اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید. دوباره مخلوط کنید تا مواد حالت سس به خودشون بگیرن.
توی ماهیتابه یک قاشق باقی مونده از روغن زیتون رو بریزید و میگوها رو توش تفت بدید تا رنگشون تغییر کنه و بپزه.
حالا پاستا، سس پستو و نخود فرنگی رو اضافه کنید. حدود یک چهارم لیوان آب بریزید و خوب با هم مخلوطشون کنید.
در آخر روش پنیر پارمزان رنده کرده و سرو کنید. نوش جان!
نکات مهم
یکی از نکات مهم جوشوندن پاستا، اسپاگتی و ماکارونی اینه که هیچوقت برای جوشوندن بهش روغن اضافه نکنید. این کار باعث میشه بعد، سس پاستا یا اسپاگتی به خوردش نره و از روش لیز بخوره. به جاش برای جلوگیری از به هم چسبیدن پاستا هنگام جوشیدن، چند لحظۀ اول همش بزنید؛ اینطوری به هم نمیچسبن.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه سالاد پاستا سزار