تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
سینه مرغ پخته و خرد کرده................ یکدوم از یک سینه
پنیر پارمسان.................. یکچهارم پیمانه
پنیر لبنه................. 200 گرم
پنیر گودا.................. سهچهارم پیمانه
ترخون خرد کرده................ 1 قاشق سوپخوری
سیر له کرده............. 1 حبه
جعفری خرد کرده............. 1 قاشق سوپخوری
آرد.................به میزان لازم
تخممرغ همزده..................یک عدد
آرد سوخاری..............بهمیزان لازم
روغن مخصوص سرخکردنی............بهمیزان لازم
بیشتربخوانید:
کیک سیب زمینی تابهای
روش تهیه
مرغ، سبزیجات و سیر را در غذاساز بریزید تا نرم و یکدست شود. آنگاه درون قالب مربع شکلی را با نایلون بپوشانید و مواد را در آن بریزید حالا سطحش را صاف کنید، یک ساعت در فریزر قرار دهید سپس برش بزنید و در دست بصورت لولهای شکل دهید. اینک در آرد سفید بغلتانید تا رطوبت مواد گرفته شود. سپس در تخممرغ و بعد در آرد سوخاری غلتانیده در روغن داغ و شناور سرخ کنید.
یادآوری
این فینگر فود گرم است و بهتر است برای طعم دلپذیرتر گرم و با سس قرمز یا سفید میل شود.