Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 11:31

30
اردیبهشت
کراکت مرغ پنیری

کراکت مرغ پنیری

مرغ، سبزیجات و سیر را در غذاساز بریزید تا نرم و یکدست شود. آن‌گاه درون قالب مربع شکلی را با نایلون بپوشانید و مواد را در آن بریزید حالا سطحش را صاف کنید، یک ساعت در فریزر قرار دهید سپس برش بزنید و در دست بصورت لوله‌ای شکل دهید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ لازم

سینه مرغ پخته و خرد کرده................ یک‌دوم از یک سینه

پنیر پارمسان.................. یک‌چهارم پیمانه

پنیر لبنه................. 200 گرم

پنیر گودا.................. سه‌چهارم پیمانه

ترخون خرد کرده................ 1 قاشق سوپخوری

سیر له کرده............. 1 حبه

جعفری خرد کرده............. 1 قاشق سوپخوری

آرد.................به میزان لازم

تخم‌مرغ همزده..................یک عدد

آرد سوخاری..............به‌میزان لازم

روغن مخصوص سرخ‌کردنی............به‌میزان لازم

 بیشتربخوانید:

کیک سیب ‌زمینی تابه‌ای

 

روش تهیه

مرغ، سبزیجات و سیر را در غذاساز بریزید تا نرم و یکدست شود. آن‌گاه درون قالب مربع شکلی را با نایلون بپوشانید و مواد را در آن بریزید حالا سطحش را صاف کنید، یک ساعت در فریزر قرار دهید سپس برش بزنید و در دست بصورت لوله‌ای شکل دهید. اینک در آرد سفید بغلتانید تا رطوبت مواد گرفته شود. سپس در تخم‌مرغ و بعد در آرد سوخاری غلتانیده در روغن داغ و شناور سرخ کنید.

 

یادآوری

این فینگر فود گرم است و بهتر است برای طعم دلپذیرتر گرم و با سس قرمز یا سفید میل شود.

برچسب ها: غذای کودک، آموزش آشپزی، کراکت مرغ پنیری تعداد بازديد: 199 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز