Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 29 اسفند 1402 - 06:37

22
اردیبهشت
سوتی‌ پلو

سوتی‌ پلو

شیر را همراه با آب در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. آن‌گاه کره و برنج را بیفزائید و با حرارت ملایم برنج را بپزید. سپس گلاب، عرق هل و زعفران را اضافه نمایید و شیرپلو را به مدت تقریبی 20 دقیقه دم کنید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ لازم

شیر............... 2 پیمانه (500 میلی‌لیتر)

آب.............. یک دوم پیمانه (125 میلی‌لیتر)

روغن حیوانی یا کره.............. 100 گرم

برنج................ یک‌ونیم پیمانه (225 گرم)

گلاب................یک چهارم پیمانه (60 میلی‌لیتر)

عرق هل................ 1 قاشق چایخوری

زعفران............. 1 یک‌دوم قاشق چایخوری

کره ...............25 گرم

خرما (پوست گرفته بدون هسته) ..............100 گرم

کشمش ............ 100 گرم

زیره.............. به میزان لازم

دارچین............. یک‌دوم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه

شیر را همراه با آب در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. آن‌گاه کره و برنج را بیفزائید و با حرارت ملایم برنج را بپزید. سپس گلاب، عرق هل و زعفران را اضافه نمایید و شیرپلو را به مدت تقریبی 20 دقیقه دم کنید. حالا کره (25 گرم)، خرما و کشمش را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید. آن‌گاه زیره و دارچین را اضافه نمایید و تابه را از روی حرارت بردارید. اکنون شیرپلو را در ظرف مناسبی بکشید و با خرما و کشمش بیارائید.

بیشتربخوانید:

برچسب ها: آموزش آشپزی، غذای محلی، طرز تهیه تعداد بازديد: 216 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز