تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
آرد..............یک دوم پیمانه
کره آبکرده ..............50 گرم
شیر............. 1 لیتر
آب .............2 پیمانه
پودر عصاره مرغ ................ 1 عدد
قارچ خرد کرده............. 250 گرم
نمک و فلفل............ به میزان لازم
پنیر موزارلا رنده کرده دالیا .............. یکدوم پیمانه
خامه............ 100 میلیلیتر
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ تمبر هندی
روش تهیه
آرد را به کره اضافه کنید و اندکی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. آنگاه شیر، آب و عصاره مرغ را اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید تا بجوش آید. سپس قارچ، نمک و فلفل را بیفزائید و حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا سوپ بپزد. در آخر پنیر و خامه را افزوده و 5 دقیقه روی حرارت خوب مخلوط کنید. حالا سوپ آماده سرو میباشد.