Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:33

16
اردیبهشت
سوپ قارچ

سوپ قارچ

آرد را به کره اضافه کنید و اندکی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. آن‌گاه شیر، آب و عصاره مرغ را اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید تا بجوش آید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ لازم

آرد..............یک دوم پیمانه

کره آبکرده ..............50 گرم

شیر.............   1 لیتر

آب   .............2 پیمانه

پودر عصاره مرغ   ................ 1 عدد

قارچ خرد کرده............. 250 گرم

نمک و فلفل............ به میزان لازم

پنیر  موزارلا  رنده کرده دالیا .............. یک‌دوم پیمانه

خامه............      100 میلی‌لیتر

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه سوپ تمبر هندی

 

روش تهیه

آرد را به کره اضافه کنید و اندکی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. آن‌گاه شیر، آب و عصاره مرغ را اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید تا بجوش آید. سپس قارچ، نمک و فلفل را بیفزائید و حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا سوپ بپزد. در آخر پنیر و خامه را افزوده و 5 دقیقه روی حرارت خوب مخلوط کنید. حالا سوپ آماده سرو می‌باشد.

برچسب ها: آموزش آشپزی، سوپ قارچ، طرز تهیه تعداد بازديد: 220 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز