Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 17:35

8
اردیبهشت
شیرین پلوی گیلان

شیرین پلوی گیلان

برنج را بخیسانید،بپزید و آبکش کنید.آن گاه آن را به مدت تقریبی 45 دقیقه دم بگذارید. سپس گوشت را با پیاز،نمک و فلفل خوب ورز دهید و کوفته ریزه درست کنید و در روغن داغ سرخ نمائید.اینک خلال پسته، خلال بادام، خرما و زرشک را جداگانه تفت دهید.

 علی قاضی‌زاده :

 

موادلازم برای 6-8 نفر

برنج .............. 4 پیمانه

گوشت چرخکرده  ................ 300 گرم

پیاز رنده کرده............... 1 عدد متوسط

نمک و فلفل سیاه................    به میزان لازم

روغن............... به میزان لازم

خلال پسته ..................  100 گرم

خلال بادام  ...............100 گرم

خرمای هسته گرفته  ...............  15 عدد

زرشک ............. 100 گرم

قیسی............. 100 گرم

هویج رنده کرده.............   3 عدد متوسط

خلال نارنج شیرین کرده  .............  چهار قاشق سوپخوری

زعفران............. 3 قاشق سوپخوری

 

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه پلو افغانی؛ شیرین پلوی افغانستان

 

 

روش‌تهیه

برنج  را بخیسانید،بپزید و آبکش کنید.آن گاه آن را به مدت تقریبی 45 دقیقه دم بگذارید. سپس گوشت را با پیاز،نمک و فلفل خوب ورز دهید و کوفته ریزه درست کنید و در روغن داغ سرخ نمائید.اینک خلال پسته، خلال بادام، خرما و زرشک را جداگانه تفت دهید. قیسی‌ها را نیز دو نیم کرده و تفت دهید.

 در ادامه هویج‌ و خلال نارنج را اندکی تفت دهید و کنار بگذارید. اینک پلو را در ظرف مناسبی بکشید و با زعفران و مواد فراهم کرده بیارائید.

 

خواص  قیسی

قـــیسی ســرشار از کاروتنوئیدها (پیش‌سازهای ویتامینA) و سایر مواد مغذی گیاهی آنتی اکسیدان است. این آنتی‌اکسیدان‌ها بدن را در برابر آسیب‌های اکسیداتیو و رادیکال‌های آزاد، که باعث افزایش خطر پیشرفت سرطان و سایر بیماری‌ها می‌شوند؛ حفظ می‌کنند. قیسی سرشار از بتاکاروتن است که نقش‌ حیاتی‌ در بدن دارد، فواید آن شامل کمک به پیشگیری و درمان آرتریت روماتوئید، بیماری قلبی، سرطان، فشارخون‌بالا، مشکلات پوستی، آب‌مروارید، بیماری وابسته به سن تحلیل ماکولار و سردرد است.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: غذای سنتی، آموزش آشپزی، شیرین پلو، شیرین پلوی گیلان تعداد بازديد: 338 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز