Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 13:05

27
فروردین
طرز تهیه تورتیلای مرغ رومی

طرز تهیه تورتیلای مرغ رومی

در گزارش زیر طرز تهیه تورتیلای مرغ رومی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش شبکه آشپزی،  در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه تورتیلای مرغ رومی آشنا کنیم.

مواد لازم:

حدود نیم کیلو............... سینه مرغ

حدود ۶۰ گرم پنیر خامه‌ای....................، ۱ ق. س

ریحان، نمک و فلفل.................. به میزان لازم

۴ عدد................ نان

یک دوم فنجان................ پنیر پیتزا کم چرب

۱ فنجان................... کاهو یا برگ اسفناج خرد شده

۱ فنجان................ گوجه فرنگی

 

بیشتربخوانید:

خوراک لوبیا با چیپس تورتیلا

 

 طرز تهیه:

مرغ را پخته تکه تکه کنید و کنار بگذارید.

سپس پنیر، ریحان، نمک و فلفل را با قاشق هم بزنید.

مخلوط پنیر را روی قطعات نان پخش کرده و از پنیر پیتزا روی آن‌ها بپاشید و برگ کاهو و گوجه فرنگی را روی مرغ‌ها بگذارید.

پس از خنک شدن می‌توانید سروکنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، تورتیلا، طرز تهیه تعداد بازديد: 226 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز