Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 09:23

16
فروردین
طرز تهیه آش برنج خوشمزه برای سحر و افطار ماه رمضان

طرز تهیه آش برنج خوشمزه برای سحر و افطار ماه رمضان

در گزارش زیر طرز تهیه آش برنج خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش مجله کوروش،  اگر به دنبال یک آش می‌گردید که هم پخت بسیار راحتی داشته باشد و هم زود بپزد، آش برنج مخصوص شماست. در طرز تهیه آش برنج، از مواد ساده‌ای استفاده می‌شود و بسیار هم مقوی است.

مواد لازم

برنج..............۱ لیوان دسته دار فرانسوی

عدس................۱/۲ لیوان دسته دار فرانسوی

پیاز................۱ عدد متوسط

گوشت چرخ کرده.................۲۰۰ گرم

سبزی آش.................۲۰۰ گرم

زردچوبه................به میزان لازم

نمک و فلفل.................به میزان لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه آش امام سجاد؛ آش محلی قزوینی

 

طرز تهیه

یک قابلمه را روی حرارت بگذارید و برنج و عدس را در آن بریزید. روی آن را آب بریزید. حدود ۳ لیوان دسته دار فرانسوی آب کافی است. در ظرف را بگذارید تا آب جوش بیاید و حرارت را کم کنید تا مواد به خوبی نرم شوند و بپزند. سپس سبزی آش را اضافه کنید. ۱ پیاز را جداگانه خلالی و سرخ کنید و به آن زردچوبه اضافه کنید. اجازه دهید پیاز سبک و طلایی شود.

گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید. وقتی طعم خامی گوشت چرخ کرده گرفته شد، آن را به مخلوط برنج و عدس اضافه کنید. اجازه دهید مواد یک بار دیگر و به مدت حداقل ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با هم بپزند. در این فاصله برای طعم بهتر به آش می‌توانید کمی آبلیمو یا آب نارنج هم اضافه کنید. وقتی همه مواد یکدست شدند، آن را در ظرف مناسب سرو کنید. می‌توانید به صورت جداگانه نیز پیاز داغ درست کنید و روی آش را تزیین کنید.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه آش سورانه کرمانشاهی با گوشت؛ خوشمزه و مقوی

طرز تهیه آش یارمه به سبک شهر بجنورد

طرز تهیه آش شیله عدس تبریزی

 

 

برچسب ها: آش، افطار، آش برنج تعداد بازديد: 680 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز