Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:52

6
بهمن
طرز تهیه آش امام سجاد؛ آش محلی قزوینی

طرز تهیه آش امام سجاد؛ آش محلی قزوینی

در گزارش زیر طرز تهیه آش امام سجاد را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش مجله کوروش، آش یکی از بهترین و پرطرفدارترین خوراک‌های ایرانی است و تنوع بسیار زیادی هم دارد. حتی ممکن است یک نوع آش، در شهر‌های مختلف، به شیوه‌های متفاوتی پخته شود. بد نیست بدانید که آش رشته یکی از آسان‌ترین آش‌هایی است که معمولا در همه ایران تهیه می‌شود. اما همانطور که می‌دانید تقریبا همه شهر‌ها حداقل یک آش را مخصوص و خاص خود دارند. در قزوین هم همینطور است. یکی از پرطرفدارترین آش‌های قزوین، آش امام یا همان آش امام سجاد است که به آن آش ماش یا آش بلغور هم گفته می‌شود، چون در طرز تهیه آن از حبوبات و بلغور استفاده می‌شود. این آش را معمولا در مراسم مذهبی تهیه می‌کنند و البته مناسب زمستان هم است. در ادامه طرز تهیه آش امام قزوینی را بخوانید.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه آش سورانه کرمانشاهی با گوشت؛ خوشمزه و مقوی

 

مواد لازم

گوشت گوسفندی...................۵۰۰ گرم

آب گوشت یا آب قلم...............۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی

پیاز....................۲ عدد متوسط

فلفل سبز....................۱ عدد

برنج...........۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی

ماش.............۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

بلغور.............۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

عدس.............۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

لوبیا چشم بلبلی.............۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

لوبیا قرمز.............۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

پودر دارچین..............۱/۲ قاشق چای‌خوری

نمک، زردچوبه و فلفل...............به میزان لازم

روغن.............به میزان لازم

طرز تهیه آش امام قزوین

پیش از هر چیز همه حبوبات را در آب خیس کنید. برنج را در ظرف جدا بخیسانید. گوشت را بشویید و به شکل مکعبی برش بزنید. گوشت را به همراه فلفل دلمه و ۱ پیاز که به ۴ قسمت برش زده‌اید، در یک قابلمه بریزید و روی آن را به اندازه ۲ تا ۳ لیوان آب جوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. به آن زردچوبه و فلفل اضافه کنید و اجازه دهید کاملا بپزد.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه آش یارمه به سبک شهر بجنورد

 

در یک قابلمه لوبیا قرمز، لوبیا چشم بلبلی و ماش بریزید. بعد از اینکه مواد کمی پختند و نرم شدند، عدس و برنج را هم اضافه کنید. بعد از نیم‌پز شدن، به آن مقداری زردچوبه، فلفل و نمک اضافه کنید. گوشت را بعد از اینکه پخت، ریش ریش کنید. در یک قابلمه یک پیاز را خلالی یا نگینی خرد و سرخ کنید.

گوشت ریش ریش شده را به همراه آب گوشت یا آب قلم به پیاز اضافه کنید. همه حبوبات و برنجی را که از قبل پختیم، به گوشت اضافه کنید و نصف میزانی که دارچین داشتیم، به آن بیفزایید تا مواد با هم بپزند و جا بیفتند. نمک و فلفل غذا را به میزان دلخواه اضافه کنید.

هر از گاهی مواد را به هم بزنید تا ته نگیرد. وقتی آش غلیظ شد، آن را در ظرف مناسب سرو کنید. روی آش امام را با بقیه دارچین تزیین کنید.

فوت و فن‌های طرز تهیه آش امام قزوین

طرز تهیه و فوت و فن آش امام سجاد ؛ آش محلی و خوشمزه قزوینی

*می‌توانید روی آش را با پیاز داغ، کمی سبزیجات و حتی کشک هم تزیین کنید.

*می‌توانید فلفل دلمه و پیاز را سرخ کنید و همه حبوبات را به همراه آب گوشت یا قلم در آن بپزید.

*برای لعاب بیشتر یک قاشق آرد را در ۱/۲ لیوان دسته دار حل و در ۱۳ دقیقه پایانی به مواد اضافه کنید.

*می‌توانید از هر سبزی که دلخواهتان است در طرز تهیه آش امام استفاده کنید.

بیشتربخوانید:
برچسب ها: آش، طرز تهیه، آش محلی تعداد بازديد: 501 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز