Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:28

24
دی
طرز تهیه آش شیله عدس تبریزی

طرز تهیه آش شیله عدس تبریزی

در گزارش زیر طرز تهیه آش شیله عدس را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش کتاب کاله، از میان آش‌های تبریزی، آش شیله عدس یک مدل آش ساده و خوشمزه است که فقط با برنج، عدس و بلغور و تره و پیازچه تهیه می‌شود. این آش محلی استان آذربایجان شرقی را می‌توانید به عنوان یک پیش‌غذا در کنار غذا‌های تبریزی مثل کوفته تبریزی یا حتی به عنوان غذای اصلی می‌توانید سرو کنید.

 

بیشتربخوانید:

آش بلغور شیر کرمانی

 

مواد لازم برای تهیه آش شیله عدس

عدس.............. یک پیمانه

برنج.............. نصف پیمانه

پیاز............... دو عدد

گوجه فرنگی............. سه عدد

آب مرغ............. دو لیوان

آب............ یک لیوان

بلغور گندم.............. نصف پیمانه

تره ریز شده ..............یک پیمانه

پیازچه ریز شده.................. نصف پیمانه

نمک................ به مقدار لازم

فلفل............... به مقدار لازم

زردچوبه.................. به مقدار لازم


طرز تهیه آش شیله عدس

عدس، برنج و بلغور گندم را باید از چند ساعت قبل به صورت جداگانه خیس کنید.

یک قابلمه بزرگ روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و داخل روغن تفت دهید. بعد از این که پیاز کمی طلایی‌رنگ شد، مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید تا بوی خامیش گرفته شود.

عدس را آبکش کنید و همراه آب مرغ و آب به قابلمه اضافه کنید تا عدس نیم‌پز شود.

بعد از این که عدس نیم‌پز شد، برنج، بلغور و تره و پیازچه را اضافه کنید. چون عدس نسبت به برنج و بلغور دیرتر می‌پزد، اول باید آن را اضافه کنید. مدام آش را هم بزنید تا ته نگیرد.

وقتی برنج دم کشید از خامی درآمد و نرم شد، پیاز و گوجه را اضافه کنید تا آش آرام با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد.

آش شیله عدس آماده است. در ظرفی مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه آش ترش شمالی یا تورشه آش

 

 

نکات طرز تهیه

می‌توانید به جای آب مرغ از عصاره مرغ و آب استفاده کنید.

می‌توانید مقداری پیازداغ را کنار بگذارید و هنگام سرو با جعفری روی آش بریزید.

کوفته تبریزی یک پیشنهاد فوق‌العاده است که می‌توانید به عنوان غذای اصلی کنار این آش سرو کنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، طرز تهیه تعداد بازديد: 338 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز