Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 22:35

4
اسفند
طرز تهیه کباب قشقایی

طرز تهیه کباب قشقایی

در گزارش زیر طرز تهیه کباب قشقایی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش سرآشپزپاپیون، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه  کباب قشقایی آشنا کنیم.

مواد لازم

گوشت گوسفندی.............. ۱ کیلوگرم

پیاز چهار قاچ................ ۱ عدد

نان لواش................... ۳-۲ عدد

نمک و فلفل و روغن................. به مقدار لازم

گوشت گوسفندی........................ ۱ کیلوگرم

پیاز چهار قاچ.................. ۱ عدد

نان لواش................... ۳-۲ عدد

نمک و فلفل و روغن................ به مقدار لازم

 

طرز تهیه

گوشت را با پیاز و ۵-۶ پیمانه آب در دیگ روی آتش به جوش بیاورید.

کف گوشت را بگیرید، اندکی نمک و فلفل اضافه کنید، شعله را کم کنید، در دیگ را ببندید و ۲ ساعت یا کمی بیشتر بپزید تا گوشت نرم شود، ولی له نشود.

در پایان پخت باید آب گوشت تمام شود، در غیر این صورت در دیگ را بردارید و شعله را کمی زیاد کنید؛ سپس در بردارید و کنار بگذارید.

یک پیمانه روغن در تابه بزرگی روی شعله ی ملایم داغ کنید. نان را به اندازه‌ای که در تابه جا بگیرد، ببرید و در روغن سرخ کنید (خشک نشود)، سپس با کفگیر بردارید و در سینی بگذارید.

گوشت پخته را در روغن داغ بگذارید و بچرخانید تا سرخ شود. با کفگیر بردارید و روی نان سرخ کرده بگذارید. داغ سر سفره ببرید

این کباب را با نان یا چلو ساده یا باقلا پلو و مانند آن می‌توان خورد.

برچسب ها: کباب، گوشت گوسفند تعداد بازديد: 294 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز