به گزارش سرآشپزپاپیون، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه کباب قشقایی آشنا کنیم.
مواد لازم
گوشت گوسفندی.............. ۱ کیلوگرم
پیاز چهار قاچ................ ۱ عدد
نان لواش................... ۳-۲ عدد
نمک و فلفل و روغن................. به مقدار لازم
گوشت گوسفندی........................ ۱ کیلوگرم
پیاز چهار قاچ.................. ۱ عدد
نان لواش................... ۳-۲ عدد
نمک و فلفل و روغن................ به مقدار لازم
طرز تهیه
گوشت را با پیاز و ۵-۶ پیمانه آب در دیگ روی آتش به جوش بیاورید.
کف گوشت را بگیرید، اندکی نمک و فلفل اضافه کنید، شعله را کم کنید، در دیگ را ببندید و ۲ ساعت یا کمی بیشتر بپزید تا گوشت نرم شود، ولی له نشود.
در پایان پخت باید آب گوشت تمام شود، در غیر این صورت در دیگ را بردارید و شعله را کمی زیاد کنید؛ سپس در بردارید و کنار بگذارید.
یک پیمانه روغن در تابه بزرگی روی شعله ی ملایم داغ کنید. نان را به اندازهای که در تابه جا بگیرد، ببرید و در روغن سرخ کنید (خشک نشود)، سپس با کفگیر بردارید و در سینی بگذارید.
گوشت پخته را در روغن داغ بگذارید و بچرخانید تا سرخ شود. با کفگیر بردارید و روی نان سرخ کرده بگذارید. داغ سر سفره ببرید
این کباب را با نان یا چلو ساده یا باقلا پلو و مانند آن میتوان خورد.