Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 01:27

22
اسفند
سمبوسه سبزیجات

سمبوسه سبزیجات

در تابه‌ي مناسبي روغن بريزيد و روي اجاق بگذاريد و پياز را در آن تفت دهيد تا طلائي رنگ شود. آن‌گاه ادويه‌ها را بيفزائيد و يك دقيقه تفت دهيد تا عطر ادويه‌ها بلند شود. حال سيب‌زميني، نخودفرنگي و اسفناج را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد.

فاطمه درويش :

 

مواد لازم براي 4 نفر

روغن............. 2 قاشق سوپخوري

پياز خلالي خردكرده .............1 عدد

پودر گشنيز.............. يك‌دوم قاشق چايخوري

پودر زيره‌ي سبز..................... يك‌دوم قاشق چايخوري

زردچوبه................... 1 قاشق چايخوري

پودر زنجفيل................يك‌دوم قاشق چايخوري

ادويه‌ي گرام‌ماسالا .................يك‌دوم قاشق چايخوري

سيب‌زميني پخته و مكعبي خردكرده.................... 225 گرم

نخودفرنگي پخته ................100 گرم

اسفناج پخته................ 150 گرم

نمك و فلفل قرمز.............. به ميزان لازم

خمير فيلو.............. 4 ورق

سس گوجه‌فرنگي.............. در صورت دلخواه به ميزان لازم

 بیشتربخوانید:

سمبوسه هندی + طرز تهیه

 

 

روش‌تهیه

در تابه‌ي مناسبي روغن بريزيد و روي اجاق بگذاريد و پياز را در آن تفت دهيد تا طلائي رنگ شود. آن‌گاه ادويه‌ها را بيفزائيد و يك دقيقه تفت دهيد تا عطر ادويه‌ها بلند شود. حال سيب‌زميني، نخودفرنگي و اسفناج را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد. سپس نمك و فلفل را بيفزائيد و تابه را از روي حرارت برداريد و كنار بگذاريد تا مواد سرد شود. اينك خمير فيلو را به شكل مستطيل به اندازه‌ي 9×15 سانتيمتر ببريد و هر بار به اندازه‌ي يك قاشق سوپخوري از مخلوط فراهم‌كرده وسط آن بريزيد و خمير را بپيچيد. حالا سمبوسه‌ها را در روغن فراوان سرخ كنيد و روي هوله‌ي كاغذي آشپزخانه بگذاريد تا روغن اضافي‌اش گرفته شود. آن‌گاه سمبوسه‌ها را براي پذيرائي در ديس مناسبي بچينيد و با سس گوجه‌فرنگي ميل كنيد.

 

خواص  گشنیز

گشنیز، گیاهی است که به میزان فراوان در تهیه غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. این گیاه که بومی جنوب غرب آسیا و غرب تا شمال آفریقاست به طور گسترده ای در خاورمیانه، منطقه مدیترانه، هند، آسیای جنوبی، آمریکای لاتین، چین و آفریقا مورد مصرف قرار می گیرد. گشنیز علاوه بر دادن طعم و بوی مطبوع به غذا، دارای ارزش غذایی بالایی نیز هست.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، سمبوسه، طرز تهیه، سمبوسه سبزیجات تعداد بازديد: 321 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز