Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 20:17

12
اسفند
آش انار

آش انار

لوبیا و عد س را از ٢٤ ساعت قبل و بلغور را از ١٢ساعت قبل خیس کنید  و برنج را از یک ساعت قبل بخیسانید . حبوبات و بلغوررا جد اگانه بپزید . آن‌گاه آب گوشت را د ر قابلمة مناسبی بریزید  و روی اجاق بجوش آورید .

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد  لازم برای 8-10 نفر

لوبیا قرمز ................... ١ پیمانه

عد س ............... یک‌د وم پیمانه

بلغور جو یا گند م.................  یک‌د وم پیمانه

برنج..............یک‌د وم پیمانه

آب گوشت یا آب.............  ٨ پیمانه (2 لیتر)

سبزی آش خرد  کرد ه  .............. ٣٠٠ گرم

پیاز د اغ .......... ٥ قاشق سوپخوری

زرد چوبه...........  ١ قاشق چایخورى

نمک و فلفل سیاه   

آب انار .............. 4 پیمانه ( 1 لیتر)

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه آش سیرابی بسیار خوشمزه و مقوی

طرز تهیه آش آبغوره تبریزی

طرز تهیه آش عاشوره خوشمزه

 

 

 

روش تـهیه

لوبیا و عد س را از ٢٤ ساعت قبل و بلغور را از ١٢ساعت قبل خیس کنید  و برنج را از یک ساعت قبل بخیسانید . حبوبات و بلغوررا جد اگانه بپزید . آن‌گاه آب گوشت را د ر قابلمة مناسبی بریزید  و روی اجاق بجوش آورید . حالا برنج را اضافه کنید  و با حرارت ملایم آن را بپزید . سپس حبوبات پخته، بلغور و سبزی را بیفزائید  و بگذارید  سبزی بپزد . اینک پیازد اغ، زرد چوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید  و  بپزید . سپس آب انار را افزود ه و آش را مخلوط کنید  و اجازه د هید  آش جا بیفتد . حالا آش را د ر ظرف مناسبی بکشید  و رویش را با د انه‌های انار و پیازد اغ بیارائید .

یاد آوری: د ر صورت د لخواه می‌توانید  برای تزئین از کوفته‌ ریزه هم استفاد ه کنید .

برچسب ها: آش، آموزش آشپزی، آش انار، طرز تهیه آش انار، طرز تهیه تعداد بازديد: 328 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز