معصومه عيوضي:
مواد لازم براي 4نفر
روغن مايع..................... 1 قاشق سوپخوري
پياز خلالي كرده ................ 1 عدد
سير له كرده................1 حبه
گوجهفرنگي پوره كرده.....................4 عدد متوسط
رب گوجهفرنگي..................1 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل ............... به ميزان لازم
پاپريكا.................. 1 قاشق چايخوري
اُرگانو .............. 1 قاشق چايخوري
شكر................ 1 قاشق چايخوري
باميهي ريز.................... 200 گرم
ماكاروني شكلدار................. 200 گرم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه گوجه پونه ؛ یک غذای ساده مخصوص استان ایلام
روشتهیه
ابتدا در تابهي مناسبي قدري روغن بريزيد و پياز را در آن تفت دهيد. آنگاه سير و پورهي گوجهفرنگي را بيفزائيد و تفت دهيد. حالا رب گوجهفرنگي، نمك، فلفل، پاپريكا، اُرگانو و شكر را اضافه كنيد و 5 دقيقه سس را بپزيد. سپس باميه را به آن بيفزائيد و صبر كنيد تا باميه بپزد. حالا ماكاروني را در آب جوش و نمك بپزيد و بعد در آبكش بريزيد. اكنون ماكاروني را با سس و باميه مخلوط نمائيد و براي پذيرائي در ظرف مناسبي بكشيد و رويش اُرگانو بپاشيد.
بیشتر بخوانید:
انواع خورش بامیه + طرز تهیه
آموزش بلانچ کردن بامیه
ترشی بامیه به سبک خانگی + دستور تهیه
خواص پاپریکا
پاپریکا یا فلفل دلمه ای منبع خوبی از ویتامین C است مصرف مرتب فلفل
دلمه ایدر رژيم غذايی، شدت و طول دوران سرماخوردگی را كاهش میدهد.