Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 15:09

13
اسفند
پنه باميه

پنه باميه

ابتدا در تابه‌ي مناسبي قدري روغن بريزيد و پياز را در آن تفت دهيد. آن‌گاه سير و پوره‌ي گوجه‌فرنگي را بيفزائيد و تفت دهيد. حالا رب‌ گوجه‌فرنگي، نمك، فلفل، پاپريكا، اُرگانو و شكر را اضافه كنيد و 5 دقيقه سس را بپزيد. سپس باميه را به آن بيفزائيد و صبر كنيد تا

معصومه عيوضي:

 

مواد لازم براي 4نفر

روغن مايع..................... 1 قاشق سوپخوري

پياز خلالي كرده ................ 1 عدد

سير له كرده................1 حبه

گوجه‌فرنگي پوره كرده.....................4 عدد متوسط

رب گوجه‌فرنگي..................1 قاشق سوپخوري

نمك و فلفل ............... به ميزان لازم

پاپريكا.................. 1 قاشق چايخوري

اُرگانو .............. 1 قاشق چايخوري

شكر................ 1 قاشق چايخوري

باميه‌ي ريز....................    200 گرم

ماكاروني ‌شكل‌دار.................   200 گرم

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه گوجه پونه ؛ یک غذای ساده مخصوص استان ایلام

 

روش‌تهیه

ابتدا در تابه‌ي مناسبي قدري روغن بريزيد و پياز را در آن تفت دهيد. آن‌گاه سير و پوره‌ي گوجه‌فرنگي را بيفزائيد و تفت دهيد. حالا رب‌ گوجه‌فرنگي، نمك، فلفل، پاپريكا، اُرگانو و شكر را اضافه كنيد و 5 دقيقه سس را بپزيد. سپس باميه را به آن بيفزائيد و صبر كنيد تا باميه بپزد. حالا ماكاروني را در آب جوش و نمك بپزيد و بعد در آبكش بريزيد. اكنون ماكاروني را با سس و باميه مخلوط نمائيد و براي پذيرائي در ظرف مناسبي بكشيد و رويش اُرگانو بپاشيد.

 بیشتر بخوانید:

انواع خورش بامیه + طرز تهیه

آموزش بلانچ کردن بامیه

ترشی بامیه به سبک خانگی + دستور تهیه

 

 

خواص پاپریکا

پاپریکا یا فلفل دلمه ای منبع خوبی از ویتامین C است مصرف مرتب فلفل

دلمه ای‌در رژيم غذايی، شدت و طول دوران سرماخوردگی را كاهش می‌دهد.

منبع: شو و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، بامیه، طرز تهیه تعداد بازديد: 292 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز