آرزو مقدم :
مواد لازم برای 4 نفر
قارچ اسلایس کرده ....................۱۵۰ گرم
روغن................. به میزان لازم
نمک و فلفل................ به میزان لازم
آبلیمو................ 2 قاشق سوپخوری
اسفناج خرد کرده............... ۱۵۰ گرم
ژامبون گوشت............... ۴ ورق
تخم مرغ ................. ۴ عدد
شیر................. ۳ قاشق سوپخوری
پنیر موزارلا رنده کرده دالیا ....................۱۰۰ - ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه خرد کرده.............. 3 قاشق سوپخوری
بیشتربخوانید:
رول کرپ با انار؛ یک صبحانه فرانسوی
روشتهیه
قارچ را همراه با روغن، نمک، فلفل و آبلیمو در تابة مناسبی ریخته، روی حرارت بگذارید و آن را تفت دهید. آنگاه در تابهای دیگر، اسفناج را به همراه دو قاشق سوپخوری روغن و کمی نمک تفت دهید. حالا ژامبون را به اسفناج اضافه کنید و قارچ را نیز به آن بیفزائید و کنار بگذارید تا کمی از حرارت بیفتد. سپس در ظرف گودی تخم مرغها را شکسته و با کمی نمک و سه قاشق سوپخوری شیر با هم ترکیب کنید. کف تابه نچسب به قطر 25 سانتیمتر را با روغن چرب کرده و روی حرارت بگذارید. اینک مایه تخممرغ را اضافه کنید و به مدت دو دقیقه با در باز روی حرارت قرار دهید، بعد در تابه را گذاشته و سه دقیقه بعد تابه را از روی حرارت بردارید و دقیقا در مرکز تخممرغ مواد میانی را قرار دهید. حالا پنیر و فلفل دلمهای را اضافه کرده و دو طرف کرپ را روی هم بگذارید و مجدداً به مدت یک دقیقه با درب بسته روی حرارت قرار دهید تا کاملا پخته شده و پنیر ذوب شود، سپس کرپ را در ظرف مناسبی جهت سرو قرار دهید.