Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 02:45

15
بهمن
آش اسفناج و بلغور

آش اسفناج و بلغور

لپه، عدس و بلغور را جدا‌جدا بخيسانيد و بپزيد. آن‌گاه نيمي از پياز داغ، اسفناج، نمك، فلفل و ادويه را درون قابلمة مناسبي بريزيد و در حدود 10 دقيقه، روي اجاق بپزيد. حالا حبوبات و رشته را به آن بيفزائيد و بگذاريد آش جا بيفتد.

اعظم گلزارمنش :

 

مواد لازم براي 4-6 نفر

لپه.................. 45 گرم

عدس............... 90 گرم

بلغور گندم ...............75 گرم

پياز داغ.......... 5 قاشق سوپخوري

اسفناج خرد كرده ...........1 كيلوگرم

نمك و فلفل............ به ميزان لازم

ادوية مخلوط ...........1 قاشق چايخوري

رشتة آش خرد كرده............. 50 گرم

كره...........50 گرم

نعنا داغ............2 قاشق سوپخوري

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه آش سورانه کرمانشاهی با گوشت؛ خوشمزه و مقوی

 

 

 

روش تهیه

لپه، عدس و بلغور را جدا‌جدا بخيسانيد و بپزيد. آن‌گاه نيمي از پياز داغ، اسفناج، نمك، فلفل و ادويه را درون قابلمة مناسبي بريزيد و در حدود 10 دقيقه، روي اجاق بپزيد. حالا حبوبات و رشته را به آن بيفزائيد و بگذاريد آش جا بيفتد. سپس كره و نيمي از نعنا داغ رادرون آش بريزيد و هم بزنيد. اكنون آش را براي پذيرائي در ظرف مناسبي بكشيد و با پياز داغ و نعنا داغ باقيمانده، بيارائيد.

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه آش یارمه به سبک شهر بجنورد

 

 

 

خواص  بلغور

بلغور چربی کمی دارد، مقدار زیادی مواد معدنی مثل منگنز، منیزیم و آهن دارد، ضمن اینکه منبع خوبی از پروتئین‌های گیاهی است. پیش از همه اینها، بلغور مقدار بسیار خوبی از فیبر مورد نیاز در رژیم غذایی را تامین می‌کند که برای سلامت قلب و گوارش‌تان لازم است؛ با مصرف یک پیمانه بلغور، بیش از ۲۵ درصد نیاز روزانه شما به فیبر تامین می‌شود!

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: غذاهای سنتی، آموزش آشپزی، آش اسفناج و بلغور، طرز تهیه تعداد بازديد: 1055 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز