Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 23:03

10
بهمن
طرز تهیه خورشت هویج

طرز تهیه خورشت هویج

در گزارش زیر طرز تهیه خورشت هویج را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش خراسان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه خورشت هویج آشنا کنیم.

مواد لازم برای ۴ نفر

گوشت گوسفندی خردشده خورشتی ...............۴۰۰ گرم

هویج درشت پوست‌کنده و خلالی خرد‌شده ..............۴ عدد

آلو بخارا یا آلو خورشتی ...........۴ عدد یا ۶ عدد لیمو عمانی

پیاز درشت پوست‌کنده و نگینی خردشده ..............۱ عدد

آب ...............۲ تا ۳ پیمانه

رب گوجه‌فرنگی ..............۲ قاشق غذا خوری

روغن سرخ‌کردنی ..............به مقدار لازم

نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران دم‌کرده غلیظ .............به مقدار لازم

 

بیشتربخوانید:

 

 

طرز تهیه:

۱- روغن سرخ‌کردنی را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا داغ شود.

۲- سپس پیاز‌های خردشده را به آن اضافه کنید و تفت دهید.

۳- پس از این‌که پیاز‌ها مقداری نرم شد، به آن‌ها زردچوبه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یک‌دست شود.

۴- گوشت‌های خردشده را به مخلوط پیاز و زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن‌ها عوض شود.

۵- سپس ۲ تا ۳ پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید و در آن را بگذارید و اجازه دهید گوشت کاملا بپزد.

۶- روغن سرخ‌کردنی را در یک ماهی تابه مناسب بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا داغ شود.

۷- سپس هویج‌های خلالی‌شده یک‌دست را داخل روغن بریزید و تفت دهید. اجازه دهید هویج‌ها کمی سرخ شود.

۸- آلو‌های خورشتی را پاک کنید و بشویید و پس از پخت کامل گوشت، آن‌ها را به‌همراه هویج‌های خلالی‌شده و رب گوجه‌فرنگی به گوشت و پیاز اضافه کنید.

۹- نمک و فلفل سیاه را برای مزه‌دار کردن خورشت، طبق سلیقه خود به ترکیب مواد اضافه کنید.

۱۰- شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید خورشت هویج بپزد و کاملا جا بیفتد.

۱۱- در ۲۰ دقیقه آخر آماده‌شدن خورشت هویج، زعفران دم‌کرده را به آن اضافه کنید.

۱۲- اگر طرفدار غذای ترش هستید، در این مرحله مقداری آب‌لیموی تازه به خورشت اضافه کنید و سپس اجازه دهید مقداری از آب خورشت تبخیر شود و روغن بیندازد.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه خورش آناناس

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، طرز تهیه، خورشت هویج تعداد بازديد: 238 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز