مواد لازم
گوشت............ ۱۰۰ گرم
آناناس.......... ۶ حلقه
پیاز............. ۳۰۰ گرم
نعنا.............. ۵ برگ
آرد............ ۱ قاشق غذا خوری
روغن............... به مقدار لازم
آبلیمو ..............۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل............... به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه
در ظرفی مناسب پیازها را خلالی خرد کرده و در روغن داغ سرخ میکنیم تا طلایی شود. آرد را در تابه ریخته و به مدت سه دقیقه در روغن سرخ میکنیم.
گوشت را به اندازه دلخواه خرد کرده و در قابلمه حاوی روغن با نمک و زردچوبه سرخ میکنیم، چون این عمل باعث میشود گوشت شکل خود را موقع پختن حفظ کند، سپس روی گوشت آبجوش ریخته و میگذاریم تا کاملا بپزد.
وقتی گوشت پخت، هر حلقه آناناس را به سه قسمت تقسیم کرده و همراه نعنا، پیازداغ، آرد و آبلیمو میگذاریم ۲۰ دقیقه داخل خورش بماند تا خورش جا بیفتد. وقتی خورش پخت و جا افتاد آن را برای سرو در ظرف مناسب کشیده وبه همراه پلو سرو میکنیم.
اگر دوست دارید به خورش زعفران اضافه کنید تا خوش رنگتر شود. بهتر است به جای آب در غذا از آب کمپوت آناناس استفاده شود تا غذای شما خوشمزهتر شود. میتوانید از کمپوت آناناس هم استفاده کنید فقط آن را آخر پخت اضافه کنید و اجازه دهید فقط کمی با مواد بجوشد تا طعم بگیرد.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خورش قارچ و تخم مرغ
خورش قیمه بدون گوشت + طرز تهیه