Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 22:23

2
بهمن
گوشت بره با عطر رزماری

گوشت بره با عطر رزماری

تکه‌های گوشت را با یک قاشق روغن زیتون چرب کنید و به آن‌ها نمک و فلفل بزنید. یک ماهیتابه را کاملاً داغ کنید. گوشت‌ها را در یک ردیف کف ماهیتابه بچینید. اگر لازم شد. هر طرف گوشت را روی حرارت برای ۵ دقیقه بپزید تا پخته شود.

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت دنده............  8 تکه

روغن زیتون...............  ۱ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل............... به میزان لازم

سیر............... 1 حبه

پودر رزماری............... یک چهارم قاشق چایخوری

سرکه قرمز................. پیمانه

آب گوشت............. یک چهارم پیمانه

کره.............. 1 قاشق سوپخوری

 

بیشتربخوانید:

جوجه کباب هاوایی + طرز تهیه

 

روش تهیه

تکه‌های گوشت را با یک قاشق روغن زیتون چرب کنید و به آن‌ها نمک و فلفل بزنید. یک ماهیتابه را کاملاً داغ کنید. گوشت‌ها را در یک ردیف کف ماهیتابه بچینید. اگر لازم شد. هر طرف گوشت را روی حرارت برای ۵ دقیقه بپزید تا پخته شود. بلافاصله بعد از پختن گوشت، آن را از ماهیتابه خارج کنید. آن‌ها را در یک بشقاب بزرگ بگذارید و روی آن را فویل بکشید تا گرم بماند. همة گوشت را به همین شکل بپزید و گرم نگه دارید. سیر و رزماری را داخل همان ماهیتابه برای ۳۰ ثانیه و به آرامی تفت دهید. سرکه قرمز را اضافه کنید. ذرات قهوه‌ای روی مایع را بگیرد. سرکه را برای ۱ تا ۲ دقیقه و تا تبخیر نیمی از آن روی حرارت بجوشانید. آب گوشت را اضافه کنید و مخلوط را دوباره به مرحلة جوش برسانید. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید. کره را اضافه کنید تا در سس ماهیتابه حل شود. تکه‌های گوشت را که گرم نگه داشته‌اید در چهار ظرف مناسب تقسیم کنید و سس را روی آن‌ها بریزید.

 

بیشتربخوانید:

جوجه کباب سرکه‌ای + طرز تهیه

طرز تهیه جوجه کباب رستورانی با ماست

 

ترکیب گوشت بره با عطر رزماری بسیار خوش مزه می‌شود. اگر از رزماری تازه استفاده می‌کنید، حتماً مقدار کمی از آن باشد چون در غیر این صورت طعم گوشت را کاملاً تحت‌الشعاع قرار می‌دهد. رزماری را قبل از شروع آشپزی خرد کنید تا در وقت صرفه جویی شود.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: کباب تعداد بازديد: 251 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز