تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم برای 8-10 نفر
روغن زیتون............به میزان لازم
پیاز خرد کرده.............1 عدد درشت
گوشت مغز ران گوسفندی (خرد کرده) .......... یک کیلوونیم
فلفل............به میزان لازم
زردچوبه............ یکدوم قاشق چایخوری
ترهفرنگی خرد کرده ............... 2 ساقه
کرفس خرد کرده............2 ساقه
هویج خرد کرده.............2 عدد متوسط
شلغم (حبه قندی خرد کرده)............. 2 عدد درشت
بیشتربخوانید:
طرز تهیه ساندویچ چیویتو
طرز تهیه ساندویچ چیکن آلفردو با ادویه ایتالیایی
روش تـهیه
در قابلمة مناسبی قدری روغن زیتون بریزید و روی حرارت اجاق قرار دهید. آنگاه پیاز را بیفزائید و قدری تفت دهید تا نرم و سبک شود. حالا گوشت را افزوده و چند دقیقه تفت دهید. سپس فلفل و زردچوبه را به همراه آب گرم به گوشت اضافه کنید و با حرارت ملایم آن را بپزید. اینک تره فرنگی، کرفس، هویج و شلغم را در قدری روغن تفت دهید و به خوراک اضافه کنید تا پخته و جا افتاده شود. حالا خوراک را (باید کم آب باشد) برای پذیرایی در ظرف مناسبی بکشید.