Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 12:41

30
آذر
پات اوفو

پات اوفو

در قابلمة مناسبی قدری روغن زیتون بریزید و روی حرارت اجاق قرار دهید. آنگاه پیاز را بیفزائید و قدری تفت دهید تا نرم و سبک شود. حالا گوشت را افزوده و چند دقیقه تفت دهید. سپس فلفل و زردچوبه را به همراه آب گرم به گوشت اضافه کنید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم برای 8-10 نفر

روغن زیتون............به میزان لازم

پیاز خرد کرده.............1 عدد درشت

گوشت مغز ران گوسفندی (خرد کرده) ..........   یک کیلو‌ونیم

فلفل............به میزان لازم

زردچوبه............ یک‌دوم قاشق چایخوری

تره‌فرنگی خرد کرده   ............... 2 ساقه

کرفس خرد کرده............2 ساقه

هویج خرد کرده.............2 عدد متوسط

شلغم (حبه قندی خرد کرده).............  2 عدد درشت

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه ساندویچ چیویتو

 

روش تـهیه

در قابلمة مناسبی قدری روغن زیتون بریزید و روی حرارت اجاق قرار دهید. آنگاه پیاز را بیفزائید و قدری تفت دهید تا نرم و سبک شود. حالا گوشت را افزوده و چند دقیقه تفت دهید. سپس فلفل و زردچوبه را به همراه آب گرم به گوشت اضافه کنید و با حرارت ملایم آن را بپزید. اینک تره فرنگی، کرفس، هویج و شلغم را در قدری روغن تفت دهید و به خوراک اضافه کنید تا پخته و جا افتاده شود. حالا خوراک را (باید کم آب باشد) برای پذیرایی در ظرف مناسبی بکشید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، طرز تهیه، پات اوفو، طرز تهیه پات اوفو تعداد بازديد: 232 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز