مواد لازم برای تهیه ساندویچ چیکن آلفردو
مرغ چرخ کرده.............. یک و نیم کیلو
پودر سوخاری ..............نصف فنجان
سیر.............. چهار حبه
جعفری خرد شده ..............یک چهارم فنجان
ادویه ایتالیایی................. دو قاشق چایخوری
نمک دریا................ به مقدار لازم
فلفل سیاه.................. به مقدار لازم
روغن زیتون ...................بکر یک قاشق غذاخوری
کره پاستوریزه............. دو قاشق غذاخوری
آرد چند منظوره................. سه قاشق غذاخوری
شیر پرچرب .............دو فنجان
پنیر پارمسان................ یک فنجان
پنیر خامهای ویلی............. دو قاشق غذاخوری
نان ساندویچی................ چهار عدد
برگ جوان اسفناج................ نصف فنجان
گوجه خشک................ یک چهارم فنجان
طرز تهیه:
در یک کاسه بزرگ مرغ چرخ کرده را با پودر سوخاری، نیمی از سیرها، ادویه ایتالیایی، جعفری خرد شده و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید. گوشت را خوب ورز دهید و سپس مواد ترکیب شده را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. شما قرار است چهار ساندویچ خوشمزه چیکن آلفردو را آماده کنید.
در یک تابه بزرگ روغن بریزید و وقتی که روغن خوب داغ شد، برگرها را در آن پهن کنید. برای سرخ کردن هر طرف برگر به حدود پنج دقیقه وقت نیاز خواهید داشت. بعد از سرخ شدن هر دو طرف برگر مرغ، آن را از روغن بیرون بیاورید و روی دستمال مخصوص روغنگیری قرار دهید.
برای تهیه سس آلفردو، کره را در یک تابه تمیز بریزید و ذوب کنید. نیمه باقی مانده سیر را اضافه کنید و حدود یک دقیقه در روغن تفت دهید. آرد را هم اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله نشود. حالا شیر را آرام آرام اضافه کنید و هم بزنید تا آرد در آن حل شود. در این مرحله پنیر خامهای و پنیر پارمسان را اضافه کنید و حدود دو دقیقه مواد را روی حرارت آرام هم بزنید. از این سس در تهیه پاستا آلفردو و پیتزا آلفردو هم استفاده میشود.
برگرها را در این سس نسبتا غلیظ قرار دهید و هنوز شعله را خاموش نکنید. وقتی برگر خوب به سس آغشته شد، ان را همراه با برگ جواب اسفناج و گوجه خشک، لای نان برگر قرار دهید. میتوانید از سبزیجات دلخواهتان یا پیاز حلقه شده هم در ترکیب این برگر خوشمزه استفاده کنید.
منبع: کتاب کاله