Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 16:32

29
آذر
مرغ مدیترانه‌ای

مرغ مدیترانه‌ای

پیاز، سیر، روغن زیتون، آب لیموترش، گشنیز، جعفرى، زنجفیل، فلفل، زردچوبه و دارچین را میکس کنید و در قابلمة مناسبی بریزید. آن‌گاه ران مرغ‌ را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید با حرارت ملایم بپزد. سپس زیتون‌ها را بیفزائید و از روی حرارت بردارید

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم برای 3 نفر

پیاز ...............١ عدد

سیر............٢ حبه

روغن زیتون..........٢ قاشق سوپخورى

آب لیمو ترش..........از ١ عددلیمو

گشنیز و جعفرى ............    هركدام ٢ قاشق سوپخورى

پودرزنجفیل............١ قاشق چایخورى

فلفل سیاه ..........   یک چهارم قاشق چایخورى

زردچوبه..........   ١ قاشق چایخورى

دارچین..........١ قاشق چایخورى

ران مرغ.........    3 عدد

زیتون.............دو سوم پیمانه

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه پای مرغ پنیری خوشمزه

 

روش تـهیه

پیاز، سیر، روغن زیتون، آب لیموترش، گشنیز، جعفرى، زنجفیل، فلفل، زردچوبه و دارچین را  میکس کنید و در قابلمة مناسبی بریزید. آن‌گاه ران مرغ‌ را به آن اضافه کنید و  اجازه بدهید با حرارت ملایم بپزد. سپس زیتون‌ها را بیفزائید و از روی حرارت بردارید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه خورش قیمه با قارچ

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، طرز تهیه، مرغ مدیترانه‌ای، طرز تهیه مرغ مدیترانه‌ای تعداد بازديد: 225 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز