رولت سیب زمینی یکی از انواع غذاهای مجلسی بین المللی است که میتوانید از آن به عنوان پیش غذا هم استفاده کنید، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما باشید.
مواد میانی رولت سیب زمینی
گوشت چرخ کرده................ ۴۰۰ گرم
فلفل دلمهای رنگی.............. ۲ عدد متوسط
پیاز..............۱ عدد درشت
رب گوجه فرنگی............ ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه............ به مقدار کافی
زردچوبه و فلفل قرمز ............به مقدار کافی
روغن مایع............... به مقدار کافی
بیشتربخوانید:
طرز تهیه رولت خاگینه خرما ؛ یک دسر مقوی و خوشمزه
دستور تهیه مواد میانی رولت
ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد میکنیم، سپس به همراه مقداری روغن در یک تابه مناسب تفت میدهیم تا پیاز طلایی و سبک شود. در ادامه مقداری زردچوبه اضافه میکنیم و بک دقیقه دیگر مخلوط پیاز و زردچوبه را تفت میدهیم.
در این مرحله گوشت چرخ کرده را اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی سرخ شود، سپس فلفل دلمه ایها را به صورت نگینی خرد میکنیم و به تاب هاضافه میکنیم و چند دقیقه تفت میدهیم.
پس از اینکه فلفل دلمهای را تفت دادیم وسط تابه را باز میکنیم و رب گوجه فرنگی را وسط تابه کمی تفت میدهیم تا کاملا سرخ شود و طعم خامی اش از بین برود. در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه میکنیم و با مواد مخلوط میکنیم.
در این مرحله به اندازه یک لیوان دسته دار فرانسوی آب جوش به تابه اضافه میکنیم و درب تابه را یم گذاریم تا گوشت به خوبی بپزد. زمانی که آب داخل تابه کشیده شد انرا از روی حرارت بر میداریم و کنار میگذاریم تا مواد خنک شود.
مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی......... ۳ عدد درشت
تخم مرغ............... ۲ عدد درشت
پنیر پیتزا........... ۱٫۵ لیوان
جعفری............. ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه.............. هر کدام ۱ قاشق مرباخوری
دستور پخت رولت سیب زمینی
ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنیم تا به طور کامل گرم شود، سپس سیب زمینیها را پوست میگیریم و به خوبی میشوییم، سپس با رنده درشت رنده میکنیم و با فشار دست آب اضافی سیب زمینیها را میگیریم.
سیب زمینی رنده شده را داخل یک کاسه بزرگ میریزیم. در ادامه تخم مرغها را به همراه پنیر پیتزا، نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه میکنیم، جعفری را هم به صورت ساطوری خرد میکنیم و به کاسه اضافه میکنیم، حالا مواد را به خوبی مخلوط میکنیم تا یکدست شوند.
کف یک سینی فلزی با اندازه ۲۵ در ۳۵ سانتی متر را با کاغذ روغنی میپوشانیم و کاغذ روغنی را هم کمی چرب میکنیم، سپس مواد را روی سینی میریزیم و با قطر یکسان پخش میکنیم و روی انرا با پشت قاشق کاملا صاف میکنیم.
سنی را به مدت حدودا ۳۰ دقیقه درون فر قرار میدهیم تا مایه رولت بپزد. پس از گذشت ۰ دقیقه به صورت متداوم به مایه رولت سر بزنید تا بیش از حد خشک و برشته نشود. همین که سطح مایه رولت کمی طلایی شود کافیست.
پس از اینکه مایه رولت را از فر خارج کردیم سریعا مایه گوشت چرخ کرده را روی ان میریزیم و به صورت یکدست پخش میکنیم، سپس به آرامی رول میکنیم و مجددا سینی را داخل فر قرار میدهیم تا روی رولت طلایی شود.
برای طلایی شدن روی رولت فقط چند دقیقه گریل را روشن میکنیم تا روی رولت طلایی شود. حالا مجددا رولت را بیرون میآوریم و کمی پنیر پیتزا روی آن میریزیم و مجددا داخل فر قرار میدهیم و فقط گریل بالا را روشن میکنیم تا پنیر پیتزا طلایی شود.
حالا رولت سیب زمینی را از فر خارج میکنیم و کمی صبر میکنیم تا کمی خنک شود سپس به صورت لایهای برش میزنیم و به سیلقه خود تزیین میکنیم. در اخر رولت سیب زمینی را به همراه سسهای دلخواه سرو میکنیم.
نکات پخت رولت سیب زمینی
به احتمال زیاد زمانی که رولت را پس از پخت از فر خارج کنید کاغذ روغنی به پشت رولت چسبیده است و جدا نمیشود. برای جدا شدن کاغذ روغنی کافیست با یک قلمو را با آب خیس کنید و پس کاغذ روغنی بکشید تا به راحتی جدا شود.
منبع: چی شی