بیشتربخوانید:
طرز تهیه آش لبو؛ یک غذای مقوی برای درمان آنفولانزا و سرماخوردگی
مواد لازم
لوبیا سفید: نصف پیمانه
جو: نصف پیمانه
برنج نیم دانه: نصف پیمانه
بلغور گندم: نصف پیمانه
عدس: ⅔ پیمانه
نخود: ⅓ پیمانه
پیاز داغ: نصف پیمانه
گوشت ران گوسفند: ۳۰۰ گرم
روغن حیوانی: نصف پیمانه
نمک: به مقدار لازم
لفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
دارچین: به مقدار لازم
آب قلم: به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه آش حبوبات جوانه دار
طرز تهیه
ابتدا گوشت و پیاز را خرد کرده به همراه مقدار مناسبی از آب قلم (حدود ۴ پیمانه) خوب میپزیم.
حبوبات را جدا میپزیم.
پس از پخت گوشت و حبوبات، گوشت را کاملا میکوبیم تا له شود.
سپس همه را با هم مخلوط کرده به همراه نمک، فلفل و زردچوبه روی حرارت متوسط میگذاریم و مدام آن را هم میزنیم.
وقتی آش کامل جا افتاد و غلیظ شد نصف روغن حیوانی را داخل آش ریخته زیر شعله را خاموش میکنیم.
در پایان آش را به صورت گرم داخل ظرفهای مورد نظر ریخته و با پیاز داغ و روغن باقی مانده و دارچین تزیین میکنیم.
منبع: غذالند