Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 13:19

6
آبان
طرز تهیه آش حبوبات جوانه دار

طرز تهیه آش حبوبات جوانه دار

در این مطلب قصد داریم روش تهیه آش حبوبات جوانه دار را به شما عزیزان آموزش دهیم.

 امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه آش حبوبات جوانه دار را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

 

مواد لازم:

جوی پوست‌کنده

یک پیمانه

عدس

۳/۴ پیمانه

بلغور جو

۱/۲ پیمانه

ماش

۳/۴ پیمانه

برنج

۱/۲ پیمانه

سبزی آش همراه با سیر

۱/۵ پیمانه

نخود، لوبیا قرمز و لوبیا چیتی

از هرکدام ۱/۲ پیمانه

گوشت گوسفندی با قلم

۲۵۰ گرم

پیاز داغ

۱/۲ پیمانه

زردچوبه، نمک و فلفل

به میزان لازم

روغن، سیرداغ و نعنا داغ

به میزان لازم

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه آش ماست به دو روش شیرازی و تبریزی

 

 

طرز تهیه:

جوی پوست‌کنده، بلغور و برنج را از شب قبل خیسانده و جو را همراه حبوبات جوانه‌دار به غیر از ماش و عدس (نخود، لوبیا قرمز و لوبیاچیتی) با حرارت ملایم می‌پزیم تا جوانه‌ها آسیب نبینند، همزمان ماش، عدس، بلغورجو و برنج را نیز با هم می‌پزیم. در این مرحله حبوبات پخته شده و سبزی‌ها را مخلوط کرده و یک قاشق چایخوری زردچوبه، نمک و فلفل به آش افزوده و مقداری پیازداغ به آش می‌افزاییم آن‌گاه گوشت پخته شده را کوبیده و به آن‌ها اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا بپزد. سپس مقداری سیر و نعناداغ نیز در این مرحله اضافه می‌کنیم.

 

نکته: هنگامی که گوشت و آب آن را به آش اضافه می‌کنیم باید مواظب باشیم که آش ته نگیرد. ضمنا در غذا‌های حاوی جو بهتر است نمک در پایان غذا اضافه شود تا غذا ته نگیرد.

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه آش کشک مقوی و خوشمزه

طرز تهیه آش قلم، بمب انرژی و سلامتی

طرز تهیه آش ماست و اسفناج

 

 

طرز تهیه حبوبات جوانه‌دار:

حبوبات را ۲۴ ساعت خیسانده و در این مدت آب حبوبات را پنج ساعت یک‌بار عوض می‌کنیم تا حبوبات بو نگیرد. بعد از ۲۴ ساعت حبوبات را میان پارچه‌ای نخی تمیز قرار داده و درون آب‌کش می‌گذاریم و روزی سه تا چهار سبد را زیر آب گرفته تا حبوبات خیس بمانند.

بعد از سه تا چهار روز حبوبات جوانه‌دار آماده می‌باشند.

نکته: ماش و عدس بعد از ده ساعت درون پارچه قرار می‌گیرند.

منبع: بیتوته

برچسب ها: آش، آموزش آشپزی، انواع آش، حبوبات، طرز تهیه تعداد بازديد: 234 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز