برای کتلت میتوانید هم از گوشت قرمز و هم از گوشت سفید استفاده کنید و آن را با سبزیجات محلی یا ادویههای مختلف با آرد سوخاری مزهدار کنید. در ادامه این مطلب میخواهیم طرز تهیه کتلت مرغ را با هم مرور کنیم.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کتلت سویا؛ یک غذای خوشمزه گیاهی
مواد لازم برای تهیه کتلت مرغ
سینه مرغ ................یک عدد
پیاز متوسط............... یک عدد
سیب زمینی بزرگ ..................سه عدد
تخم مرغ.................. یک عدد
آرد سفید............. به مقدار لازم
نمک و فلفل................... به مقدار لازم
زعفران.............. به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
گراتن سبزیجات
طرز تهیه کسرول سیب زمینی
طرز تهیه کتلت مرغ
اول از همه استخوانهای مرغ را جدا کنید و آنها را داخل مخلوطکن بریزید. برای این که کتلت خشک نشود، مقداری چربی گوسفندی هم میتوانید با مرغها چرخ کنید.
یک کاسه بزرگ بردارید و سیب زمینیها را به صورت جداگانه با رنده ریز، داخل آن رنده کنید. پیاز را هم داخل کاسه رنده کنید. تخم مرغ را هم داخل کاسه بشکانید و با دستتان شروع به ورز دادن مواد کنید تا مایه کتلت کاملا منسجم و یکدست شود.
حالا نوبت به اضافه کردن ادویهها و زعفران است. نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. زعفران را هم که از قبل دم کردید اضافه کنید و دوباره مواد را ورز دهید. مایه کتلت آماده است.
یک تابه بردارید. داخل آن مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن به خوبی داغ شود. حالا به اندازه ۱ عدد گردو از مواد بردارید و به کمک کف دست پهن کنید.
قطر کتلت نباید آنقدر زیاد باشد که خام بماند و نه آنقدر نازک که خشک شود و بسوزد. حدود ۱ سانتیمتر ضخامت کافی است.
کتلتها را داخل آرد سفید بغلتانید و داخل روغن قرار دهید.
حرارت را متوسط کنید تا داخل کتلت خام نماند و روی آن بسوزد. بعد از این که یک طرف کتلتها سرخ شد، آنها را برگردانید و طرف دیگر هم سرخ کنید.
منبع: کتاب کاله