Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:35

8
آبان
دوپيـازه‌گوشت

دوپيـازه‌گوشت

2 عدد از پيازها را ريز خرد كنيد و در نيمي از كره، روي حرارت متوسط تفت دهيد تا طلائي رنگ شوند. آن‌گاه پياز را از تابه‌ درآوريد و باقيمانده‌ي آن را نيز ريز خرد كنيد و در باقيمانده‌ي كره بريزيد. سپس سير و زنجفيل را نيز بيفزائيد و تفت دهيد

 اعظم گلزارمنش :

 

مواد لازم براي 6- 8 نفر

پياز.................... 4 عدد درشت (800 گرم)

كره ..............3 قاشق سوپخوري

سير له كرده............. 5 حبه

زنجفيل رنده كرده.............. 1 قاشق سوپخوري

پودر چيلي............. يك‌دوم قاشق چايخوري

تخم گشنيز آسياب‌كرده................يك‌دوم قاشق چايخوري

زيره‌ي آسياب كرده ........... 1 قاشق سوپخوري

زردچوبه ............. 1 قاشق چايخوري

دانه‌ي هل............ يك‌دوم قاشق چايخوري

ميخك .............. 4 عدد

گوشت گوسفند خرد كرده............. 1200 گرم

ماست................ 250 ميلي‌ليتر (1 پيمانه)

كنسرو گوجه‌فرنگي................ 1 قوطي (400 گرم)

گشنيز خرد كرده ..............2 قاشق سوپخوري

نعناي خرد كرده ..........2 قاشق سوپخوري

ادويه‌ي گرام ماسالا................  يك‌و‌نیم قاشق چايخوري

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه مرغ بلغاری خوشمزه در فر و بدون فر

 

 

 

روش‌تهیه

2 عدد از پيازها را ريز خرد كنيد و در نيمي از كره، روي حرارت متوسط تفت دهيد تا طلائي رنگ شوند. آن‌گاه پياز را از تابه‌ درآوريد و باقيمانده‌ي آن را نيز ريز خرد كنيد و در باقيمانده‌ي كره بريزيد. سپس سير و زنجفيل را نيز بيفزائيد و تفت دهيد تا پياز طلائي رنگ شود. حالا چيلي و تمامي ادويه‌ها را به آن اضافه كنيد و تفت دهيد تا عطرشان بلند شود. اكنون گوشت را به اين مخلوط بيفزائيد و تفت دهيد و ماست را در شش نوبت به مواد درون تابه بيفزائيد و هر بار خوب هم بزنيد. آن‌گاه گوجه‌فرنگي خرد كرده را بيفزائيد، در قابلمه را بگذاريد و دوپيازه را به مدت تقريبي يك‌ونيم ساعت بپزيد. اينك در قابلمه را برداريد و خوراك را 30 دقيقه‌ي ديگر يا تا زمانيكه گوشت كاملاً نرم شود، بپزيد. حال پياز سرخكرده‌ي كنار گذاشته را همراه با مخلوط سبزي معطر و ادويه‌ي گرام ماسالا، به دوپيازه بيفزائيد و آن را بلافاصله از روي حرارت برداريد و براي پذيرائي در ظرف مناسبي بكشيد.

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه ساندویچ چیکن آلفردو با ادویه ایتالیایی

 

 

خواص پیاز

پیاز از نظر ارزش غذایی به دلیل دارا بودن قندها، ویتامین ها به ویژه و ویتامین ث، مواد معدنی بخصوص کلسیم، فسفر و پتاسیم دارای اهمیت است. پیاز یکی از قدیمی ترین سبزیها در دنیا و ایران است که خاستگاه آن در ایران و افغانستان ذکر کرده اند ؛ در ادامه این بخش از سلامت نمناک با فواید و خواص دارویی پیاز و عوارض آن کامل آشنا خواهید شد.

 

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: غذاهای سنتی، آموزش آشپزی، طرز تهیه، ادویه گرام ماسالا، دوپيـازه‌گوشت، طرز تهیه دوپيـازه‌گوشت تعداد بازديد: 359 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز