Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 8 آبان 1399 - 03:49

2
مهر
خورش پسته

خورش پسته

فیله را با زردچوبه، نمک، فلفل و زعفران مزه‌دار کنید و یک ساعت در یخچال قرار دهید، آن‌گاه آن را با کره تفت دهید. سپس رب را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید. حالا آبلیمو، عرق بهار نارنج، گلاب، خلال پسته، خلال پوست پرتقال و آب پرتقال را اضافه کنید

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

فیله مرغ خرد کرده ..................30 گرم

زردچوبه........................ به میزان لازم

نمک و فلفل.............. به میزان لازم

زعفران دمکرده ................... یک‌چهارم پیمانه

کره  ................50 گرم

رب گوجه‌فرنگی................ 2 قاشق سوپخوری

آبلیمو ترش ..............به میزان لازم

عرق بهار نارنج ............... 1 قاشق سوپخوری

گلاب..............  1 قاشق سوپخوری

خلال پسته ................ 100 گرم

خلال پوست پرتقال  شیرین کرده ................. یک‌چهارم پیمانه

آب پرتقال ...................... یک‌و نیم پیمانه

 

بیشتربخوانید:

خورش ریحان بادمجان + طرز تهیه

مرجو خورش یک غذای اصیل ایرانی + طرز تهیه

 

روش تهیه

فیله را با زردچوبه، نمک، فلفل و زعفران مزه‌دار کنید و یک ساعت در یخچال قرار دهید، آن‌گاه آن را با کره تفت دهید. سپس رب را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید. حالا آبلیمو، عرق بهار نارنج، گلاب، خلال پسته، خلال پوست پرتقال و آب پرتقال را اضافه کنید و به مدت تقریبی 10-15 دقیقه خورش را بپزید تا جا بیفتد.

 

بیشتربخوانید:

خورش آلو سیاه خوشمزه و بدون نیاز به گوشت + طرز تهیه

روش تهیه خورش سیب درختی لرستان

 

 

برچسب ها: خورش، غذاهای سنتی، آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، خورش پسته، طرز تهیه خورش پسته تعداد بازديد: 103 تعداد نظرات: 1

نظرات

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز