تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم برای 6-8 نفر
فیله مرغ خرد کرده ..................30 گرم
زردچوبه........................ به میزان لازم
نمک و فلفل.............. به میزان لازم
زعفران دمکرده ................... یکچهارم پیمانه
کره ................50 گرم
رب گوجهفرنگی................ 2 قاشق سوپخوری
آبلیمو ترش ..............به میزان لازم
عرق بهار نارنج ............... 1 قاشق سوپخوری
گلاب.............. 1 قاشق سوپخوری
خلال پسته ................ 100 گرم
خلال پوست پرتقال شیرین کرده ................. یکچهارم پیمانه
آب پرتقال ...................... یکو نیم پیمانه
بیشتربخوانید:
خورش ریحان بادمجان + طرز تهیه
مرجو خورش یک غذای اصیل ایرانی + طرز تهیه
روش تهیه
فیله را با زردچوبه، نمک، فلفل و زعفران مزهدار کنید و یک ساعت در یخچال قرار دهید، آنگاه آن را با کره تفت دهید. سپس رب را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید. حالا آبلیمو، عرق بهار نارنج، گلاب، خلال پسته، خلال پوست پرتقال و آب پرتقال را اضافه کنید و به مدت تقریبی 10-15 دقیقه خورش را بپزید تا جا بیفتد.
بیشتربخوانید:
خورش آلو سیاه خوشمزه و بدون نیاز به گوشت + طرز تهیه
روش تهیه خورش سیب درختی لرستان