مواد لازم
فیله مرغ................. ۱۲ عدد
نمک دری..............ا به مقدار لازم
دانه فلفل سیاه............... یک قاشق چایخوری
روغن زیتون.............. دو قاشق غذاخوری
لیمو تازه ...............یک عدد (حلقهای برش خورده)
آب مرغ.................. یک پیمانه
آب لیمو تازه............ سه قاشق غذاخوری
آرد یا نشاسته ذرت ...............یک چهارم پیمانه
زیره سبز.................. نصف قاشق چایخوری
برگ ریحان............ نصف پیمانه (خرد شده)
طرز تهیه خوراک مرغ لیمویی
در یک تابه پهن روغن زیتون بریزید و فیلههای مرغ را در تابه بچینید. وقتی که یک طرف فیلهها سرخ شد، آنها را به طرف دیگر برگردانید و منتظر طلایی شدنشان بمانید. اگر تابه شما برای سرخ کردن این تعداد فیله کوچک است، آنها را در دو مرحله تفت دهید.
در یک قابلمه دیگر آرد ذرت را بریزید، کمتر از یک دقیقه تفت دهید و سپس ادویهها، آب لیمو و آب مرغ را اضافه کنید. وقتی این مایع کمی قوام آمد، فیلههای مرغ را در ظرف قابل حرارت دیدنی که میخواهید غذا را در همان سرو کنید بریزید و سس را روی آنها خالی کنید.
برگهای ریحان را هم روی فیلهها بریزید و حلقههای لیمو را رویش بچینید. بعد از چند دقیقه روی حرارت ملایم، سس مرغ شما غلیظ و غذایتان قابل سرو خواهد شد.
مراقب باشید که خوراک مرغتان آنقدر روی اجاق نماند که سس آن سفت و لیموهایش له شود. حلقههای لیمو روی این غذا، بیشتر جنبه تزیینی دارند و نباید آنها را زیاد بپزید. خوراک مرغ لیمویی غذایی کمکالری با حداقل چربی است که میتوانید از خوردنش لذت ببرید.
منبع: کتاب کاله