Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 20:27

26
شهریور
نازخاتـون با بادمجان

نازخاتـون با بادمجان

بادمجان‌ها را بشوئید، چند سوراخ رویشان ایجاد كنید و آنها را كبابی نمائید. حالا پوست‌شان را بگیرید و بادمجان كبابی را ساطوری كنید و در ظرف مناسبی بریزید. سیر، گلپر، ریحان، جعفری، نمك و آبغوره را بیفزائید و مخلوط كنید.

اعظم گلزار منش :

 

مواد لازم برای 3 پیمانه

بادمجان ................  1 كیلوگرم

سیر له كرده ...............3 حبه

گلپر.............. 1 قاشق سوپخوری

ریحان نازخاتونی ریز خرد كرده و سائیده................. 1 دسته

جعفری ریز خرد كرده و سائیده............نصف یك دسته

نمك ................1 قاشق چایخوری

آبغوره یا آب انارترش...............250 میلی‌لیتر (1 ‌پیمانه)

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه ترشی سالاد فصل

 

روش‌تهیه

بادمجان‌ها را بشوئید، چند سوراخ رویشان ایجاد كنید و آنها را كبابی نمائید. حالا پوست‌شان را بگیرید و بادمجان كبابی را ساطوری كنید و در ظرف مناسبی بریزید. سیر، گلپر، ریحان، جعفری، نمك و آبغوره را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس نازخاتون را دست‌كم یك ساعت در یخچال نگه‌دارید تا آماده‌ی مصرف شود.

 

یادآوری: چناچنه ریحان ناز خاتونی در دسترستان نبود، به همان میزان از ریحان سبز معمولی استفاده كنید.

 

 

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه ترشی قارچ بسیار خوشمزه

 

 

خواص بادمجان

بادمجان یکی از صیفی جاتی است که در تمام فصول سال وجود دارد و بر خلاف تصوراتی که آن را بی خاصیت می داند سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی است. بادمجان خواص دارویی فراوانی دارد. بادمجان قطعاً یک هدیه از طرف مادر طبیعت است زیرا فواید سلامتی و تغذیه ای بسیاری برای انسان ها فراهم می کند. بادمجان عضوی از خانواده تیره مشابه سیب زمینی، گوجه فرنگی و فلفل شیرین است. بادمجان منبع غنی فسفر، ناسونین، فولات، ویتامین های B، کلسیم، پتاسیم، ویتامین A و بتا، کربوهیدرات، آهن، فیبر و ویتامین C است.

 

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: ترشی، ترشی نازخاتون، طرز تهیه نازخاتون بادمجان تعداد بازديد: 314 تعداد نظرات: 1

نظرات

  • در ذهنم اومده بادمجون همینقدر ک در تابه روغن بخودش جذب می کنه در درون بدن هم چربی ها رو بخودش می گیره و باید مفید باشه .. مثل خوراک ماهی که خارج از بدن همشش در آبه و داخل بدن هم تشنگی میاره .

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز