اعظم گلزار منش :
مواد لازم برای 3 پیمانه
بادمجان ................ 1 كیلوگرم
سیر له كرده ...............3 حبه
گلپر.............. 1 قاشق سوپخوری
ریحان نازخاتونی ریز خرد كرده و سائیده................. 1 دسته
جعفری ریز خرد كرده و سائیده............نصف یك دسته
نمك ................1 قاشق چایخوری
آبغوره یا آب انارترش...............250 میلیلیتر (1 پیمانه)
بیشتربخوانید:
طرز تهیه ترشی سالاد فصل
روشتهیه
بادمجانها را بشوئید، چند سوراخ رویشان ایجاد كنید و آنها را كبابی نمائید. حالا پوستشان را بگیرید و بادمجان كبابی را ساطوری كنید و در ظرف مناسبی بریزید. سیر، گلپر، ریحان، جعفری، نمك و آبغوره را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس نازخاتون را دستكم یك ساعت در یخچال نگهدارید تا آمادهی مصرف شود.
یادآوری: چناچنه ریحان ناز خاتونی در دسترستان نبود، به همان میزان از ریحان سبز معمولی استفاده كنید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه ترشی قارچ بسیار خوشمزه
خواص بادمجان
بادمجان یکی از صیفی جاتی است که در تمام فصول سال وجود دارد و بر خلاف تصوراتی که آن را بی خاصیت می داند سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی است. بادمجان خواص دارویی فراوانی دارد. بادمجان قطعاً یک هدیه از طرف مادر طبیعت است زیرا فواید سلامتی و تغذیه ای بسیاری برای انسان ها فراهم می کند. بادمجان عضوی از خانواده تیره مشابه سیب زمینی، گوجه فرنگی و فلفل شیرین است. بادمجان منبع غنی فسفر، ناسونین، فولات، ویتامین های B، کلسیم، پتاسیم، ویتامین A و بتا، کربوهیدرات، آهن، فیبر و ویتامین C است.