Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 20:09

19
شهریور
طرز تهیه شور برگ مو برای سال آینده

طرز تهیه شور برگ مو برای سال آینده

در این مطلب قصد داریم روش تهیه شور برگ مو را به شما عزیزان آموزش دهیم.

وسط‌های فصل بهار که می‌رسد، کم‌کم برگ مو‌های تازه وارد بازار می‌شوند و دلمه برگ مو مهمان سفره ما ایرانی‌ها می‌شود. برای این که بتوانیم این غذای محبوب و فوق‌العاده را در فصل‌های دیگر هم درست کنیم، کافیست از برگ مو‌های تازه، شور درست کنیم. برای همین در این مقاله می‌خواهیم طرز تهیه شور برگ مو را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه شور برگ مو

برگ مو............. یک کیلوگرم

سرکه.............. یک لیوان

نمک.............. به مقدار لازم

آب جوشیده........... به مقدار لازم

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه آش برگ مو

دلمه برگ مو با سس آلبالو

دلمۀ برگ مو با سبزيجات

طرز تهیه شور برگ مو

برای آماده کردن مقدمات پخت دلمه برگ مو مجلسی آماده‌اید؟ برای شروع برگ‌های مو را پاک کرده و دم آن‌ها را جدا کنید. بعد از پاک کردن برگ موها، آن‌ها را داخل آبکش ریخته و حسابی بشویید. اجازه دهید تا آبشان گرفته و خشک شوند.


یک شیشه تمیز و کاملا خشک بردارید. برگ مو‌ها را دانه دانه رول کنید و داخل شیشه به صورت ایستاده بچینید.

داخل شیشه را با آب، نمک و سرکه پر کنید و در ظرف را محکم ببندید. مقدار سرکه و نمک فرمول به خصوصی ندارد. بهتر است بعد از اضافه کردن آن را بچشید تا در صورت نیاز دوباره سرکه و نمک اضافه کنید.

این مرحله نوبت استریل کردن شورمان است. یک قابلمه متوسط بردارید. شیشه را داخل قابلمه قرار داده و قابلمه را پر از آب کنید. وقتی آب به جوش آمد، ۱۵ دقیقه صبر کنید تا جوش بخورد.

حرارت را خاموش کنید، ولی شیشه را از آب بیرون نیاورید. صبر کنید تا همانجور خنک شود. بعد از یک هفته شور برگ مو آماده است.

 

فوت و فن‌های تهیه شور برگ مو

می‌توانید بین رول‌ها نخود فرنگی قرار دهید و بعد برگ مو‌ها را بپیچید.

اگر مایه دلمه ترکی را آماده کنید، می‌توانید با این برگ‌های خوشمزه دلمه‌ای حرفه‌ای و مجلسی بپزید.

استریل کردن باعث می‌شود شور حتی بیرون از یخچال هم کپک نزند و نگهداریش راحت‌تر باشد. پس همیشه بطری‌های ترشی و شور را استریل کنید.

منبع: کتاب کاله

برچسب ها: آموزش آشپزی، برگ مو، دلمه برگ مو، طرز تهیه، شور برگ مو، نگهداری برگ مو تعداد بازديد: 2048 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز