سرور چاووشی
مواد لازم برای 6 نفر
برنج 500 گرم
برگ مو 250 گرم
روغن زیتون 6 قاشق سوپخوری
پیاز ریز خردكرده 4 عدد
پرك بادام 25 گرم
جعفری ریز خردكرده1 دسته كوچك
شوید خردكرده 1 دسته كوچك
نعنای خردكرده 1 دسته كوچك
نمك و فلفل به میزان لازم
پودر زیره سبز 1 قاشق چایخوری
زرشك 25 گرم
آلبالو 200 گرم
روش تهیه دلمه برگ مو با سس آلبالو
برنج را در آب دارای نمك بخیسانید و بعد در آب جوش بجوشانید. همینكه برنج نرم شد، آن را در آبكش بریزید و كنار بگذارید. حدود دو پیمانه آب در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید. آنگاه برگهای مو را در آب جوش قرار دهید تا نرم شوند. حالا روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.
پیاز را در آن تفت دهید و برنج آب كشیده، پرك بادام و مخلوط سبزی را بیفزائید و دو دقیقه دیگر، تفت دهید. اینك یك دوم پیمانه آب جوش به آن اضافه كنید و بگذارید مواد بپزد. اكنون نمك، فلفل، زیره و زرشك را نیز بیفزائید و مخلوط كنید. حالا روی هر برگ مو یك قاشق سوپخوری از مواد فراهمكرده بریزید و دلمه را بپیچید و در قابلمه بچینید.
آلبالوها را رویش بریزید و بشقاب مناسبی روی دلمهها بگذارید. آنگاه قدری آبجوش روی آن بریزید و تا زمانیكه دلمه بپزد و آبش كشیده شود، روی حرارت ملایم بگذارید. اكنون دلمه را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.
یادآوری: زرشك را پاك كنید و به مدت 30 دقیقه در آب ولرم بخیسانید. سپس آن را در صافی بریزید، آبكشی كنید و مصرف نمائید.