Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 21:32

1
اسفند
دلمۀ برگ مو با سبزيجات

دلمۀ برگ مو با سبزيجات

برنج را همراه با نمك بخیسانید، در آب جوش بپزید و آبكشی كنید. آن‌گاه روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. هویج را بیفزائید و1 دقیقه تفت دهید. سپس سبزی و جوانه ماش را افزوده و 1 دقیقه دیگر، مواد را تفت دهید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای32 عدد

برنج                            75 گرم

روغن زیتون                   3 قاشق سوپخوری

هویج خلالی خرد كرده     30 گرم

سبزی دلمه خرد كرده     200 گرم

(تره، شوید، گشنیز، ترخون، مرزه، پیازچه و نعنا)

جوانه ماش                   30 گرم

ذرت پخته                     20 گرم

نخود فرنگی پخته            20 گرم

عصاره بره پودر كرده        1 عدد

نمك و فلفل                  به میزان لازم

برگ مو حدود                50 عدد درشت

 

برنج را همراه با نمك بخیسانید، در آب جوش بپزید و آبكشی كنید. آن‌گاه روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. هویج را بیفزائید و1 دقیقه تفت دهید. سپس سبزی و جوانه ماش را افزوده و 1 دقیقه دیگر، مواد را تفت دهید.

حالا تابه را از روی حرارت بردارید و برنج، ذرت، نخودفرنگی، عصاره بره، نمك و فلفل را درون تابه بریزید و مخلوط كنید. حالا هربار به اندازه 1 قاشق سوپخوری از مخلوط فراهم كرده، بردارید و روی برگ مو بریزید و برگ را بپیچید.

سپس دلمه برگ مو را در قابلمۀ مناسبی بچینید و در حدود 1 پیمانه آب جوش رویش بریزید. آن‌گاه دلمه را به مدت تقریبی 1 ساعت، روی حرارت ملایم بپزید. همینكه دلمه خنك شد، آن را در بسته بندی مناسبی قرار دهید.

 

برچسب ها: دلمۀ برگ مو با سبزيجات، طرز تهیه دلمه برگ مو، طرز تهیه دلمه، دلمۀ برگ، برگ مو، دلمۀ برگ مو تعداد بازديد: 763 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز