اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای32 عدد
برنج 75 گرم
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
هویج خلالی خرد كرده 30 گرم
سبزی دلمه خرد كرده 200 گرم
(تره، شوید، گشنیز، ترخون، مرزه، پیازچه و نعنا)
جوانه ماش 30 گرم
ذرت پخته 20 گرم
نخود فرنگی پخته 20 گرم
عصاره بره پودر كرده 1 عدد
نمك و فلفل به میزان لازم
برگ مو حدود 50 عدد درشت
برنج را همراه با نمك بخیسانید، در آب جوش بپزید و آبكشی كنید. آنگاه روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. هویج را بیفزائید و1 دقیقه تفت دهید. سپس سبزی و جوانه ماش را افزوده و 1 دقیقه دیگر، مواد را تفت دهید.
حالا تابه را از روی حرارت بردارید و برنج، ذرت، نخودفرنگی، عصاره بره، نمك و فلفل را درون تابه بریزید و مخلوط كنید. حالا هربار به اندازه 1 قاشق سوپخوری از مخلوط فراهم كرده، بردارید و روی برگ مو بریزید و برگ را بپیچید.
سپس دلمه برگ مو را در قابلمۀ مناسبی بچینید و در حدود 1 پیمانه آب جوش رویش بریزید. آنگاه دلمه را به مدت تقریبی 1 ساعت، روی حرارت ملایم بپزید. همینكه دلمه خنك شد، آن را در بسته بندی مناسبی قرار دهید.