Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 09:10

2
شهریور
آبگوشت بختیاری با میوه خشک+ طرز تهیه

آبگوشت بختیاری با میوه خشک+ طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه آبگوشت بختیاری را به شما آموزش می دهیم.آبگوشت‌ها از غذا‌های سنتی ایرانی هستند که در تمام نقاط کشور طبخ می‌شوند.

آبگوشت‌ها از غذا‌های سنتی ایرانی هستند که در تمام نقاط کشور طبخ می‌شوند. گوشت قرمز پایه اصلی اغلب آبگوشت‌هاست، اما انواع این غذا در سایر جزئیات متفاوت هستند و هر کدام عطر و طعمی مخصوص به خود را دارند. آبگوشت بختیاری یکی از انواع این غذا است که به خاطر طعم دهنده‌های متفاوتی که در طبخ آن استفاده می‌شود، مزه‌ای جالب و بی نظیر را دارد.

آبگوشت بختیاری از خوراک‌های لذیذ متعلق به چهار محال و بختیاری است و استفاده از میوه‌های خشک در این غذا طعم متفاوت و جالبی به آن داده است.

 

بیشتر بخوانید:

آبگوشت‌آجيلي

چطور دیزی سنتی ایرانی درست کنیم؟

 

 


مواد لازم

گوشت چرخ کرده............... ۴۰۰ گرم

لپه........... ۱۰۰ گرم

برنج............... ۱۰۰ گرم

تخم‌مرغ.......... ۲ عدد

برگه هلو........... ۶ عدد

آلو خورشتی........... ۷ عدد

نمک و فلفل............. به میزان لازم

نعناع داغ و مغز گردو برای تزیین............... به میزان لازم

 

بیشتربخوانید:

آبگوشت بامیه + طرز تهیه

طرز تهیه انواع آبگوشت یخنی

 

چند نکته:

_لپه را شب قبل خیس و چند مرتبه آب آن را عوض کنید. خیس کردن حبوبات چند ساعت قبل از طبخ عوض کردن آب آن، باعث می‌شود نفخ حبوبات از بین برود و مدت زمان طبخ کمتری نیز داشته باشند.

_برنج را بشویید و از چند ساعت قبل خیس کنید و مقداری نمک نیز به آن بیفزایید.

_به جای رب انار از لواشک انار نیز می‌توانید استفاده کنید.


طرز تهیه آبگوشت بختیاری

لپه را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن برود. آب برنج را نیز دور بریزید. لپه و برنج را در یک قابلمه ریخته و ۸ لیوان آب به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و در آن را بگذارید.

پیاز را رنده و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. آرد نخودچی و دو عدد تخم‌مرغ را نیز به گوشت بیفزایید و ورز دهید تا به صورت خمیری یک دست دربیاید.

حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه گوشت را در یخچال قرار دهید تا خنک شود و خود را بگیرد. سپس کوفته‌هایی به اندازه یک گردو از مایه درست کنید.

در یک تابه مقداری روغن بریزید و کوفته‌ها را در روغن سرخ کنید.

وقتی لپه و برنج پخته شد، میوه‌های خشک را اضافه کنید و مجددا در قابلمه را ببندید. زمانی که میوه‌های خشک باز شدند و طعم خود را به غذا دادند، حرارت را تا جای ممکن ملایم و کوفته‌ها را به آرامی اضافه کنید. در قابلمه را باز و بگذارید تا گوشت کاملا بپزد. حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه کافی است.

بعد از پخت کوفته‌ها رب انار یا لواشک انار را نیز به آبگوشت بیفزایید.

نمک و فلفل را اضافه کنید و از روی شعله بردارید.

برای تزیین آبگوشت مقداری گردو را خرد کنید و با نعناع تفت دهید. در صورت تمایل می‌توانید نعناع و گردو را حذف کنید.

آبگوشت بختیاری را با ترشی لیته، سیر ترشی و سایر ترشی یا همراه با سبزی خوردن سرو کنید. همچنین بهتر است به عنوان نوشیدنی از دوغ همراه با پونه استفاده کنید تا سنتی بودن سفره حفظ شود.

منبع: پارسینه

برچسب ها: آبگوشت، آموزش آشپزی، طرز تهیه، آبگوشت بختیاری، طرز تهیه آبگوشت بختیاری تعداد بازديد: 295 تعداد نظرات: 1

نظرات

  • آب لپه و سبزیجات و حبوبات رو هیچ وقت دور نمی ریزم و جایگزین می شه بجای آبجوش روی گوشت خورش ... هر گوشتی رو هم می شه استفاده کرد و معمولا تخم مرغ هم نداره .....تشکر از یادآوری این خورش خوشمزه .

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز