Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 06:50

7
تیر
آبگوشت‌آجيلي

آبگوشت‌آجيلي

قدري روغن در قابلمه‌ي مناسبي بريزيد و پياز را در آن تفت دهيد. ادويه‌ها را نيز بيفزائيد و كمي تفت دهيد. آن‌گاه رب گوجه‌فرنگي را اضافه كنيد.

آرزو صفري :

 

مواد لازم براي 6-8 نفر

 روغن .............. به ميزان لازم

پياز خردكرده ..............1 عدد

ادويه .............1 قاشق چايخوري

دارچين............ 1 قاشق چايخوري

زردچوبه........ يك‌دوم قاشق چايخوري

رب گوجه‌فرنگي ...........2 قاشق سوپخوري

نخود........... 70 گرم

لوبيا چيتي............ 100 گرم

گندم ............40 گرم

جوي پوست كنده ............40 گرم

گوشت گوسفندي........... 500 گرم

خلال بادام ...........يك‌چهارم پيمانه

خلال پسته.............. يك‌چهارم پيمانه

فندق پوست گرفته............... يك‌چهارم پيمانه

گردو.......... يك‌چهارم پيمانه

سيب‌زميني متوسط.................. 2عدد

نمك و زعفران دمكرده ...............1 قاشق چايخوري

 

بیشتر بخوانید:

آش‌شـير

آش‌والك

آش گشنیز

 روش‌تهیه

 قدري روغن در قابلمه‌ي مناسبي بريزيد و پياز را در آن تفت دهيد. ادويه‌ها را نيز بيفزائيد و كمي تفت دهيد. آن‌گاه رب گوجه‌فرنگي را اضافه كنيد.

 سپس نخود، لوبيا، گندم و جو را - كه 12 ساعت از قبل خيسانده‌ايد‌- در قابلمه بريزيد و گوشت را نيز بيفزائيد. حالا به مقدار كافي آب سرد بريزيد تا روي مواد را بپوشاند. همين‌كه آب جوشيد، شعله‌ي اجاق را كم كنيد تا گوشت و حبوبات بپزند. پس از گذشت حدود يك ساعت، همه‌ي مغزها (بادام، پسته، فندق و گردو) را بيفزائيد. در اواخر پخت، سيب‌زميني‌ها را پوست بگيريد و در آبگوشت بريزيد. در پايان، نمك و زعفران دمكرده را به آبگوشت اضافه نمائيد. اكنون صبر كنيد تا آبگوشت جا بيفتد. بعد آبگوشت را در كاسه بريزيد، مواد ديگر را با گوشتكوب بكوبيد، آن را در ظرف مناسبي بكشيد و رويش را با آجيل تزئين كنيد.

 

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آبگوشت تعداد بازديد: 414 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز