Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 20 تیر 1399 - 11:08

9
تیر
طرز تهیه انواع آبگوشت یخنی

طرز تهیه انواع آبگوشت یخنی

در گزارش زیر ۳ روش پخت آبگوشت یخنی را آموزش می‌دهیم . آبگوشت یخنی یکی از غذا‌های محلی شهر‌های ایران است که در هر شهری به یک روشی پخته می‌شود. در ادامه به ۳ روش پخت آن اشاره کرده ایم.

 آبگوشت یخنی یکی از غذا‌های محلی شهر‌های ایران است که در هر شهری به یک روشی پخته می‌شود. در ادامه به ۳ روش پخت آن اشاره کرده ایم.

مواد لازم برای آبگوشت یخنی همدان:

پیاز................ ۲ عدد

گوشت............... ۵۰۰ گرم

لپه........... ۱۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی.............. ۱ قاشق سوپخوری

لیمو عمانی................ ۵ عدد

سیب زمینی................ ۳ عدد

روغن........................ به میزان لازم

نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین ....................به میزان لازم

آب............... به میزان لازم

 

بیشتر بخوانید:

آبگوشت‌آجيلي

طرز تهیه آبگوشت یخنی همدان:

برای تهیه آبگوشت یخنی همدانی، چند ساعت زودتر لپه‌ها را در آب خیس کنید. سپس پیاز را خرد کنید و با روغن تفت بدهید تا طلایی شوند. لپه‌ها را آبکش کنید و همراه پیاز‌ها تفت بدهید، گوشت را هم اضافه، فلفل و زردچوبه را با مواد تفت دهید و بعد آب را به قابلمه اضافه کنید و اجازه بدهید تا گوشت بپزد، سیب زمینی را هم پس از این که گوشت تان نیم پز شد اضافه کنید.

بعد از اینکه گوشت پخت، رب گوجه فرنگی را در روغن کمی سرخ و به همراه لیموعمانی به آب گوشت اضافه کنید. دارچین را هم می‌توان در چند دقیقه آخر پخت اضافه کنید صبر کنید تا آبگوشت تان جا بیفتد. این غذا را همچنین می‌توان با مرغ هم بپزید.

طرز تهیه آبگوشت یخنی نخود شیرازی:

یخنی نخود شیرازی نوعی آبگوشت شیرازی می‌باشد که حبوبات آن فقط نخود می‌باشد و بسیار خوشمزه است و آسان پخته می‌شود و با نان سرو می‌شود.

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه انواع آبگوشت

 

مواد لازم برای یخنی نخود شیرازی:

گوشت............. ۵۰۰ گرم

نخود............... ۲ لیوان

سیب زمینی............ متوسط ۲ عدد

پیاز............ بزرگ ۱ عدد

نمک و فلفل............. به مقدار لازم

زردچوبه............... به مقدار لازم

 

طرز تهیه یخنی نخود شیرازی:

برای پخت آبگوشت یخنی شیرازی ابتدا پیاز را خرد کنید و داخل قابلمه با کمی روغن تفت بدهید. سپس گوشت را اضافه کنید و تفت بدهید و بعد زردچوبه و فلفل و نخود را اضافه کنید و مخلوط کنید و بعد آب روی آن بریزید؛ و اجازه بدهید تا مواد‌ها به خوبی با هم بپزند سپس سیب زمینی‌ها را بشویید و با نمک به آن اضافه کنید و بگذارید تا آبگوشت جا بیفتد.

بعد از اینکه پخت آب آبگوشت را جدا کنید و پوست سیب زمینی‌ها را جدا کنید و با کلیه‌ی مواد را با هم خوب بکوبید.

طرز تهیه آبگوشت یخنی جهرمی:

مواد لازم آبگوشت یخنی جهرمی:

گوشت............... ۳۰۰ گرم

لوبیا.............. نصف پیمانه

نخود................ نصف پیمانه

عدس.................. ۱ پیمانه

پیاز................ ۲ عدد

گوجه فرنگی.............. ۴ عدد

کلم قمری............. ۴ عدد

سیب زمینی................... ۱ عدد

بادمجان............... ۱ عدد

لیموی عمانی........... ۴ عدد

ریحان میخکی.................. ۲۰ گرم

زردچوبه.............. ۱-۲ قاشق چایخوری

فلفل............... به میزان لازم

 

بیشتر بخوانید:

چطور دیزی سنتی ایرانی درست کنیم؟

 

طرز تهیه آبگوشت یخنی جهرمی:

برای پخت این آبگوشت، گوشت را با پیاز و دارچین بپزید و کنار بگذارید. حبوبات را که از شب قبل خیس کرده بودید را به ترتیب از سخت به نرم اضافه کنید تا بپزند. سپس گوشت پخته شده را به حبوبات اضافه کرده و سیب زمینی، گوجه فرنگی، کلم، پیاز را هم اضافه کنید و اجازه بدهید به مدت ۳۰ دقیقه بپزند.

بعد از آن بادمجان خرد شده را به همراه لیمو عمانی اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم مجدداً به مدت ۳۰ دقیقه بپزد. تا کاملاً جا بیفتد. زمانی که می‌خواهید آبگوشت را از روی حرارت بردارید ریحان میخکی را اضافه کنید تا عطر ریحان حفظ شود.

منبع: بیتوته

برچسب ها: آبگوشت، غذاهای سنتی، آموزش آشپزی، دیزی، آبگوشت یخنی، طرز تهیه آبگوشت یخنی، آبگوشت نخود شیرازی تعداد بازديد: 85 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز