Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 14:53

29
تیر
طرز تهیه ناگت مرغ

طرز تهیه ناگت مرغ

در این مطلب قصد داریم روش تهیه ناگت مرغ را به شما عزیزان آموزش دهیم.

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه ناگت مرغ را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

فیله مرغ (چرخ شده).................... ۳ عدد

شیر................به مقدار لازم

تخم مرغ............۳ عدد

نان تست............نصف یک عدد

نمک...........به مقدار لازم

فلفل سیاه (پودر شده................به مقدار لازم

پاپریکا............به مقدار لازم

پودر سوخاری..............به مقدار لازم

روغن..............برای سرخ کردن

آرد..................۳ ق س

 

بیشتر بخوانید:

ناگت مرغ با سس گوجه فرنگی

ناگت مرغ خانگی + طرز تهیه‌


۱. نان تست را در مقداری شیر قرار دهید تا خیس بخورد. فیله مرغ چرخ شده، نان تست خیس خورده در شیر، یک عدد تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه و پاپریکا را با هم مخلوط کنید.

۲. گلوله‌هایی از مخلوط به دست آمده را جدا کنید و کف دست خود پهن نمایید. آن‌ها را به آرد آغشته کنید و سپس در دو عدد تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.

۳. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و ناگت‌ها را در روغن سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.

منبع: ماهنامه سفره ایرانی

برچسب ها: مرغ، آموزش آشپزی، ناگت مرغ، ناگت مرغ خانگی، طرز تهیه ناگت مرغ تعداد بازديد: 262 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز