Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:24

29
بهمن
ناگت مرغ با سس گوجه فرنگی

ناگت مرغ با سس گوجه فرنگی

طرز تهیه ناگت مرغ با سس گوجه فرنگی

ناگت مرغ با سس گوجه فرنگی

 

 

مواد لازم برای 3 نفر : 

 

سینه مرغ ..................................................۱ عدد

آرد گندم .....................................................۴-۳ قاشق سوپ خوری

پودر آرد سوخاری .........................................به مقدار لا زم

پنیر گودا (ورقه) ..........................................۱۵۰ گرم

تخم مرغ ...................................................۳-۲ عدد

نمک، فلفل، ادویه و پودر سیر.......................به مقدار لا زم

روغن مایع برای سرخ كردن ........................به مقدار لا زم

 

مواد لازم سس گوجه فرنگی :

 

رب گوجه فرنگی ...................................۲ قاشق سوپ خوری

كره....................................................۵۰ گرم

آب مرغ .............................................۱ پیمانه

آرد  .................................................۳ قاشق سوپ خوری

شكر ...............................................۱ قاشق سوپ خوری

جوزهندی........................................یک هشتم قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل....................................به میزان لازم

 

روش تهیه :

 

سینه مرغ را از استخوان جدا كنید و به صورت قطعات باریک برش دهید; آن گاه بین دو تكه نایلون پلا ستیكی با بیفتک كوب بكوبید تا كمی نازک شود; سپس از وسط، آن را برش دهید. برش ها را تا انتها ادامه ندهید تا مرغ دو تكه نشود. اكنون با نمک، فلفل، ادویه و پودر سیر آن را مزه دار كنید و لا ی هر تكه مقداری پنیر قرار داده، سپس كمی دیگر با بیفتک كوب بكوبید تا دو لبه برش خورده مرغ به هم بچسبد. در این زمان ابتدا در آرد گندم زده و بعد آرد اضافی آن را بگیرید; سپس تخم مرغ ها را در ظرفی شكسته  و با چنگال بزنید تا یكدست شود آنگاه تكه های مرغ را در آن بخوابانید. در پایان در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن مایع سرخ كنید و همراه سس و سالا د سبزیجات سرو كنید.

نكته: می توانید ناگت های مرغ را به اشكال مختلف قالب بزنید.

روش تهیه سس گوجه فرنگی:

ابتدا رب گوجه فرنگی و آرد را در كره تفت دهید; سپس شكر، جوز هندی، نمک و فلفل را به آن بیفزایید. در پایان آب مرغ را اضافه نمایید. اكنون سس شما برای سرو آماده است.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، ناگت مرغ با سس گوجه فرنگی تعداد بازديد: 1405 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز