ناگت مرغ با سس گوجه فرنگی
مواد لازم برای 3 نفر :
سینه مرغ ..................................................۱ عدد
آرد گندم .....................................................۴-۳ قاشق سوپ خوری
پودر آرد سوخاری .........................................به مقدار لا زم
پنیر گودا (ورقه) ..........................................۱۵۰ گرم
تخم مرغ ...................................................۳-۲ عدد
نمک، فلفل، ادویه و پودر سیر.......................به مقدار لا زم
روغن مایع برای سرخ كردن ........................به مقدار لا زم
مواد لازم سس گوجه فرنگی :
رب گوجه فرنگی ...................................۲ قاشق سوپ خوری
كره....................................................۵۰ گرم
آب مرغ .............................................۱ پیمانه
آرد .................................................۳ قاشق سوپ خوری
شكر ...............................................۱ قاشق سوپ خوری
جوزهندی........................................یک هشتم قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل....................................به میزان لازم
روش تهیه :
سینه مرغ را از استخوان جدا كنید و به صورت قطعات باریک برش دهید; آن گاه بین دو تكه نایلون پلا ستیكی با بیفتک كوب بكوبید تا كمی نازک شود; سپس از وسط، آن را برش دهید. برش ها را تا انتها ادامه ندهید تا مرغ دو تكه نشود. اكنون با نمک، فلفل، ادویه و پودر سیر آن را مزه دار كنید و لا ی هر تكه مقداری پنیر قرار داده، سپس كمی دیگر با بیفتک كوب بكوبید تا دو لبه برش خورده مرغ به هم بچسبد. در این زمان ابتدا در آرد گندم زده و بعد آرد اضافی آن را بگیرید; سپس تخم مرغ ها را در ظرفی شكسته و با چنگال بزنید تا یكدست شود آنگاه تكه های مرغ را در آن بخوابانید. در پایان در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن مایع سرخ كنید و همراه سس و سالا د سبزیجات سرو كنید.
نكته: می توانید ناگت های مرغ را به اشكال مختلف قالب بزنید.
روش تهیه سس گوجه فرنگی:
ابتدا رب گوجه فرنگی و آرد را در كره تفت دهید; سپس شكر، جوز هندی، نمک و فلفل را به آن بیفزایید. در پایان آب مرغ را اضافه نمایید. اكنون سس شما برای سرو آماده است.