Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:43

2
تیر
پلوي‌سنتي شيرازي

پلوي‌سنتي شيرازي

حالا كشمش و گردو را بيفزائيد و باز هم اندكي آن‌ها را تفت دهيد. اكنون كوفته‌ها را اضافه نمائيد.

 مرضيه مرشدي :

 

مواد لازم براي4- 6 نفر

 گوشت چرخكرده............... 500 گرم

پياز رنده‌كرده ...............1 عدد

نمك‌و فلفل............... به ميزان لازم

زردچوبه.......... به ميزان لازم

آرد نخودچي................1 قاشق سوپخوري

روغن مايع............. 3 قاشق سوپخوري

پياز خردكرده.......... 1 عدد

كشمش............ 200 گرم

گردوي خردكرده............. 100 گرم

برنج .............4 پيمانه

رب انار.............. 2 قاشق سوپخوري

شيره‌ي انگور............ 1 قاشق سوپخوري

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه ته چین کشمش و لپه سمنان

طرز تهیه آلبالوپلو؛ غذای جذاب تابستانی

خلال پلو ؛ غذای خوشمزه و مجلسی

 

 

روش‌تهیه

 

ابتدا گوشت، پياز، نمك، فلفل، زردچوبه و آردنخودچي را مخلوط كنيد و كاملاً ورزدهيد.

 آن‌گاه از آن كوفته‌هاي كوچكي آماده كنيد و در روغن سرخ نمائيد. سپس در تابه‌ي مناسبي 3 قاشق روغن بريزيد و پياز را در آن تفت دهيد تا نرم و سبك شود. حالا كشمش و گردو را بيفزائيد و باز هم اندكي آن‌ها را تفت دهيد. اكنون كوفته‌ها را اضافه نمائيد.

 برنج را نيز مطابق با دستورالعمل‌هاي گذشته آبكش كنيد. اينك پس از ريختن قدري روغن در كف قابلمه‌اي مناسب، برنج را در قابلمه بريزيد و دم كنيد.

 حالا برنج را به شكل قالبي روي ديس مناسبي برگردانيد، كوفته‌ها را وسط آن قرار دهيد و مخلوط كشمش و گردو را اطراف برنج بريزيد. در پايان، رب انار و شيره‌ي انگور را با هم مخلوط سازيد و روي كوفته‌ها بريزيد.

 

 

یادآوری : در صورت دلخواه، مي‌توانيد قدري كره يا روغن آب كنيد و روي پلو بريزيد.

 

منبع: شور و شیرین

برچسب ها: غذای سنتی، آشپزی ایرانی تعداد بازديد: 350 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز