Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:43

14
اردیبهشت
پیتزا مکزیکی + طرز تهیه

پیتزا مکزیکی + طرز تهیه

در این مطلب طرز تهیه پیتزا مکزیکی با سس سالسا را به شما آموزش می‌دهیم. با این که ایتالیا خاستگاه پیتزا است، اما مکزیکی‌ها به آن تعریف جدیدی داده‌اند. هرقدر پیتزا ایتالیایی سبک و ساده است، پیتزای مکزیکی سنگین است و پر از مخلفات.

در این مطلب طرز تهیه پیتزا مکزیکی با سس سالسا را به شما آموزش می‌دهیم. با این که ایتالیا خاستگاه پیتزا است، اما مکزیکی‌ها به آن تعریف جدیدی داده‌اند. هرقدر پیتزا ایتالیایی سبک و ساده است، پیتزای مکزیکی سنگین است و پر از مخلفات. علاوه بر این، وجود گوشت چرخ کرده در این پیتزا، آن را به ذائقه‌ی ایرانی نزدیک‌تر می‌کند.

چطور پیتزای مکزیکی درست کنیم؟

در مکزیک این پیتزا را با نان تورتیلا می‌پزند و مانند اکثر غذا‌های مکزیکی روی آن لوبیا و میزان زیادی فلفل چیلی تند می‌ریزند که ممکن است با ذائقه‌ی همه زیاد سازگار نباشد. به همین دلیل ما با کمی تغییر در دستور پخت پیتزا مکزیکی، به روش ویژه‌ی خودمان رسیده‌ایم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این روش را امتحان کنید؛ بی‌شک یکی از خوشمزه‌ترین پیتزا‌هایی خواهد بود که تا کنون امتحان کرده‌اید.

بیشتر بخوانید:

گراتن سبزیجات

 

مواد لازم برای پیتزا مکزیکی (برای ۳ نفر)

  • گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
  • قارچ: ۲۵۰ گرم
  • ذرت: ۲۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا (ترکیب موزارلا و چدار): ۵۰۰ گرم
  • ترشی فلفل هالوپینو به میزان لازم
  • فلفل دلمه‌ای خلال شده نازک: ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه، پودر سیر، زیره، پودر پاپریکا، پودر پیاز، اورگانو، فلفل چیلی، آویشن و نمک به میزان لازم

چطور پیتزای مکزیکی درست کنیم؟

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه کسرول سیب زمینی

مواد لازم برای سس سالسا

  • گوجه فرنگی خرد شده: ۴ عدد
  • پیاز خرد شده: نصف یک عدد
  • فلفل دلمه‌ای خرد شده: یک عدد کوچک
  • سیر له شده: ۱ قاشق مرباخوری
  • کره: ۳۰ گرم
  • آویشن، اورگانو، پودر پاپریکا و نمک به میزان لازم
  • سس کچاپ: ۴ قاشق غذاخوری

چطور پیتزای مکزیکی درست کنیم؟

 

طرز تهیه سس سالسا برای پیتزا مکزیکی

۱. کره را در تابه آب کنید و پیاز را در آن تفت دهید. سپس سیر له شده را به آن اضافه کنید. بعد از کمی تفت دادن گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای، پودر پاپریکا، اورگانو، آویشن و نمک را هم اضافه کنید. در تابه را بگذارید تا گوجه فرنگی و فلفل بپزند.

چطور پیتزای مکزیکی درست کنیم؟

۲. بعد از پختن سبزیجات، کچاپ را اضافه و نمک سس را اندازه کنید. سس سالسا را کنار بگذارید تا خنک و برای استفاده کردن روی پیتزا آماده شود.

چطور پیتزای مکزیکی درست کنیم؟

 

بیشتر بخوانید:

 لازانیای مرغ و اسفناج

طرز تهیه پیتزا مکزیکی

۱. برای شروع گوشت چرخ کرده را با کمی روغن در تابه تفت دهید. سپس رب گوجه فرنگی و ادویه‌ها را به آن اضافه کنید. در آخر نمک آن را تنظیم کنید و گوشت را از روی حرارت بردارید.

چطور پیتزای مکزیکی درست کنیم؟

۲. خمیر پیتزا را به ضخامت نیم سانتی‌متر روی کاغذ روغنی چرب شده باز کنید. می‌توانید روی خمیر را در همین حالت بپوشانید و اجازه دهید برای ۳۰ دقیقه استراحت و پف کند. سپس سس سالسا را به آرامی روی خمیر بمالید. بعد یک لایه پنیر و یک لایه از گوشت چرخ کرده را مانند تصویر روی آن بریزید.

چطور پیتزای مکزیکی درست کنیم؟

۳. سپس قارچ ورقه ورقه شده، فلفل دلمه‌ای خلالی شده و ذرت را روی پیتزا قرار دهید.

چطور پیتزای مکزیکی درست کنیم؟

۴. در آخر دوباره کمی پنیر روی پیتزا بریزید و آن در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده است قرار دهید. به پیتزا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان برای پخت بدهید. بعد از آن گریل فر را روشن کنید و اجازه دهید برای ۵ الی ۱۰ دقیقه روی پیتزا برشته شود.

چطور پیتزای مکزیکی درست کنیم؟

۵. بعد از خارج کردن از فر، روی پیتزا را با فلفل هالوپینو تزیین و آن را سرو کنید.

چطور پیتزای مکزیکی درست کنیم؟

منبع : مجله دیجی‌کالا
برچسب ها: پیتزا، پیتزا مکزیکی، طرز تهیه پیتزا مکزیکی، سس سالسا، طرز تهیه سس سالسا تعداد بازديد: 607 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز