Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:13

27
اردیبهشت
طرز تهیه خورشت چاقاله‌بادام

طرز تهیه خورشت چاقاله‌بادام

در این مطلب دستورالعمل تهیه خورشت چاقاله‌بادام را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

 چاقاله‌بادام دیگر تقریبا رو به تمام‌شدنش است و حالا که دیگر ریز نیست و بزرگ شده، می‌توانیم از آن در تهیه خورشت استفاده کنیم. در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم:

چغاله بادام................۵۰۰ گرم

گوشت خورشی............... ۷۰۰ گرم

پیاز خلالی شده................ ۲ عدد بزرگ

جعفری تازه............. ۳۵۰ گرم

نعنای تازه............ ۱۵۰ گرم

آب لیموترش و آب غوره......... ۱/۲ فنجان

زردچوبه........... ۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل و روغن مایع......... به میزان لازم

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه ترشی چغاله بادام

 

 

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. قابلمه‌ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. سپس پیازهای خلالی شده را داخل روغن تفت دهید تا پیاز سرخ شود.

۲. در حین تفت دادن پیاز، مقداری زردچوبه هم به آن اضافه کنید تا بوی خامی زرد چوبه گرفته شود. چوب انتهایی چاغاله‌ها را در بیاورید و آن را به همراه گوشت خرد شده به پیاز داغ اضافه کنید.

۳. همه مواد را با هم تفت دهید. بعد یک لیتر آب داخل قابلمه بریزید. وقتی آب به جوش آمد، مقداری نمک و فلفل هم داخل آن بریزید. حرارت را کم کنید تا خورش به آرامی بپزد.

۴. در فاصله پختن خورش، نعنا و جعفری را در مقداری روغن تفت دهید و بعد از اینکه گوشت نیم پز شد به خورشت اضافه کنید.

۵. در نیم ساعت آخر آب لیمو و آب غوره را به خورشت اضافه کنید. وقتی خورش جا افتاد آن را از روی حرارت بردارید.

۶. پخت چغاله نیز مانند پخت گوشت به زمان زیادی نیاز دارد.

منبع: نمناک

برچسب ها: خورش، آموزش آشپزی، خورش چاقاله بادام، طرز تهیه خورش چاقاله بادام، خواص چاقاله بادام، طبع چاقاله بادام تعداد بازديد: 479 تعداد نظرات: 1

نظرات

  • اضافه کردن یک لیتر آب که باید معادل چهار لیوان آب باشه بنظر زیاد میاد و فقط برای آبگوشت مناسبه !! نهایت دو لیوان آب با حرارت کم کفایت میکنه ... بعد از یکساعت و نیم هر گوشتی باید خوب پخته شود . متشکر از مطلب خوبتون .

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز